To wygląda tak jakby na spółce postawiono krzyżyk. Ostatnia emisja pozwoliła spłacić długi i dała oddech na jakiś czas. Nikogo nie było na walnym. Wierzyć się nie chce
Co faktycznie się wydarzyło raczej nie wiesz, bo Cię tam nie było. Prawda może być zupełnie inna. Wg mnie prezes i zarząd ma związane ręce ponieważ w tej chwili nie dysponują akcjami i mogą być skonfliktowani z panem Szubą. To moja teoria. Na Allegro sprzedaży nie zawiesili.
Następne info powinno być -ile procent po objęciu nowej emisji mają starzy akcjonariusze.Następnie nowa data NWZA.I może wreszcie szacunki przychodów za 2 kwartał-choć tu nie będzie większej zmiany bo sprzedaż w USA ruszyła pod koniec Maja
Wg mnie te akcje są już w cenie, bo od kiedy ogłosili w komunikacie 27 lutego o zamiarze emisji nowych akcji cena spadła o połowę, czyli z 3,40 zł. Sądzisz, że prezes i zarząd będzie od razu walił w rynek? Ja sądzę, że nie. :)
No raczej że nie ładują kasy w nową emisję by mieć na tym np 30%
4 banki trafiły do spółki więc czekamy na rozwój sytuacji. To społka raczej na long. Mały pakiecik sobie leży i czeka na to co przyniesie przyszłość :)