Jak im jak pelikany oddajecie teraz po taniości, pewnie jeszcze spadnie ale to NC podadzą jedno dobre info i odetną was od akcji tak było jest i będzie. To nie jest wydmuszka jak labo czy hemp tylko prężnie rozwijający się biznes i grube ryby na pokładzie. Ja zostajlę plus biorę udział w pp. Czas pokaże czy się opłacało. Fakt jestem zaskoczony że teraz aż tak zjechali ale ta panika nie jest przypadkowa...
Na to liczę pytanie do ilu jeszcze zjadą myślę że w okolice 50 gr bo takie będzie odcięcie po pp, ale może zaczną coś zbierać z prawej UJ ich wie jaki mają plan
Byli tacy jak Ty na Jwa Cwa BBi ISIAG itd zobacz w co zmienil te spółki January i jakie emisje tam podowalał. Zobacz jak kurs sie zachowywal od tych emisji dodam ze na cwa i jwa tez byly emisje z PP potem wywalali w rynek na potege. Tu bedzie tak samo.
Tu jest zupełnie inna sytuacja a przekonamy się o tym na dniach. Z miłą chęcią przyjmę na pokład ze 100 k od obrażalskich. W tych okolicach cenowych to pewnie przejmowali skorupę od Radzia i drukowali po 1.6, więc grzechem by było teraz nie szkorzystać.
Inna ? :D Dodrukują akcje po 18 groszy 50 mln akcji. zobacz Mtenergia, przejmowali po 1 zł dodrukowali więcej niż tu i to po 60 groszy, dziś kurs 28 groszy - zawieszony. O2T przejmowali po 80 groszy dodrukowali po 40 groszy dziś kurs 33 grosze. W obu przypadkach było Prawo Poboru przez akcjonariuszy. Myślisz, że tu będzie inaczej czy zaklinasz rzeczywistość ?