Dnia 2023-07-04 o godz. 16:23 ~Długoterminowy napisał(a): > Metodycznie, psychologicznie, zgodnie ze sztuką hazardu, a potem będziecie wsiadać jak pociąg będzie dojeżdzał do stacji docelowej ?
Posunęli się nawet dalej ... namawiali do samobójstwa haha
Powtórzę jeszcze raz, wybiorą ze wszystkiego, patrząc jak skomlą trolle widać, że to robota albo na zamówienie fundu albo jakiegoś innego większego gracza. Wcale nie wykluczałbym Słowaków zbierających papier z rynku po tym jak pięknie ustanowili zapis kontrolny w ostatnim Espi. Czas pokaże, kto miał rację.
Masz rację, nie ma pod co. Pozwolenie na budowę fabryki magazynów energii, nowe kontrakty w PKP, robota dla jednego z europejskich potentatów w branży taborowej, do tego na ukończeniu farmy OZE duży o sprawnie realizowany kontrakt dla PKN Orlen. Doprawdy, chyba durniów już tu nie ma skoro z lewej stoi chętnych na 15 kg papieru a z prawej podaż 4 kg z czego większość ustawiona przed sesją.
Dnia 2023-07-05 o godz. 14:33 ~Długoterminowy napisał(a): > Masz rację, nie ma pod co. Pozwolenie na budowę fabryki magazynów energii, nowe kontrakty w PKP, robota dla jednego z europejskich potentatów w branży taborowej, do tego na ukończeniu farmy OZE duży o sprawnie realizowany kontrakt dla PKN Orlen. Doprawdy, chyba durniów już tu nie ma skoro z lewej stoi chętnych na 15 kg papieru a z prawej podaż 4 kg z czego większość ustawiona przed sesją.
Nic dodać nic ująć. wszystko zostało powiedziane... Ciekawe czy swoją pierwsza farmę fotowoltaiczną w Ptaszkowicach sprzedadzą... Ostatnio Onde sprzedawało po 4,2 mln za 1MWh my mamy 4,7MWh w Ptaszkowicach (w tym 50,5% udziałów).
Dnia 2023-07-05 o godz. 14:46 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-07-05 o godz. 14:33 ~Długoterminowy napisał(a): > > Masz rację, nie ma pod co. Pozwolenie na budowę fabryki magazynów energii, nowe kontrakty w PKP, robota dla jednego z europejskich potentatów w branży taborowej, do tego na ukończeniu farmy OZE duży o sprawnie realizowany kontrakt dla PKN Orlen. Doprawdy, chyba durniów już tu nie ma skoro z lewej stoi chętnych na 15 kg papieru a z prawej podaż 4 kg z czego większość ustawiona przed sesją. > > Nic dodać nic ująć. wszystko zostało powiedziane... > Ciekawe czy swoją pierwsza farmę fotowoltaiczną w Ptaszkowicach sprzedadzą... > Ostatnio Onde sprzedawało po 4,2 mln za 1MWh my mamy 4,7MWh w Ptaszkowicach (w tym 50,5% udziałów).
Widzę, że trollowi nerwy puszczają. Skupuję metodycznie i spokojnie od wszystkich nerwusów, do określonego poziomu i NIGDY pod korek !!! Dlatego jak wyczerpię limit kasy, to zostawiam innym. Przebije 2,62 to sami będziecie wskakiwać, tylko za co, jak nie macie ani kasy ani papieru ?
Wciągasz razem z Łukaszem ? Z nim przynajmniej jest śmiesznie a Ty walisz takie dyrdymały, że płakać się chce. Metodycznie spokojnie pod korek. Tak wciągasz ?
Artur jak już pisałem wcześniej lubię Wasz cykl z Binusiem o grubych aferach, jest tam świetna narracja, tempo , ogromną kreatywność ogólnie jest wszystko brawo! Natomiast odnośnie kursu itp trochę się pogubiłem:)oczywiście całe forum jest absolutnie przekonane że Wasze wpisy są szczere i macie na uwadze dobro akcjonariuszy...tu nie ma chyba wątpliwości:) rozumiem że radzicie sprzedawać jak najszybciej pkc bo idzie katastrofa? Nie stop katastrofa już jest...hm co idzie w takim razie:)?z drugiej strony planujecie kupić tę akcję tylko taniej.....ale przecież nawet jak kupicie za 1zl to wszystko stracicie?w imię czego Artur? Skąd to poświęcenie?tutaj jesteście już Legendami, ludzie was słuchają , niektórzy jak sprzedają to robią to nawet w ...sobotę:):) tak przynajmniej piszą takie ciśnienie na wyjście z papieru:) ale ok wracając do tematu jak już kupicie co zrobicie z akcjami:):)???
Drago, Nikt z Nas nie ma zamiaru, jak już wcześniej pisałem wielokrotnie, kupować tonącego wraka. Wyrażamy po prostu swoje opinie, uwagi, spostrzeżenia i sprawdzamy wywiązywanie się z obietnic zarządu spółki. Każdy podejmuje własne decyzje, nigdy nikomu nie napisałem sprzedaj akcje, jak to piszą Twoi koledzy za ściany.
Robimy to z dobroci serca, ale Ty tego nie zrozumiesz.
Dnia 2023-07-09 o godz. 15:15 ~Drago napisał(a): > Artur jak już pisałem wcześniej lubię Wasz cykl z Binusiem o grubych aferach, jest tam świetna narracja, tempo , ogromną kreatywność ogólnie jest wszystko brawo! Natomiast odnośnie kursu itp trochę się pogubiłem:)oczywiście całe forum jest absolutnie przekonane że Wasze wpisy są szczere i macie na uwadze dobro akcjonariuszy...tu nie ma chyba wątpliwości:) rozumiem że radzicie sprzedawać jak najszybciej pkc bo idzie katastrofa? Nie stop katastrofa już jest...hm co idzie w takim razie:)?z drugiej strony planujecie kupić tę akcję tylko taniej.....ale przecież nawet jak kupicie za 1zl to wszystko stracicie?w imię czego Artur? Skąd to poświęcenie?tutaj jesteście już Legendami, ludzie was słuchają , niektórzy jak sprzedają to robią to nawet w ...sobotę:):) tak przynajmniej piszą takie ciśnienie na wyjście z papieru:) ale ok wracając do tematu jak już kupicie co zrobicie z akcjami:):)???
Oni nic nie kupią im płacą od wpisu ... ich zleceniodawcy natomiast już nie czekają na spadki właśnie których się zdenerwował i zabrał z dołu w górę do 2,52 8k i czeka na więcej po 2,50.
Dnia 2023-07-10 o godz. 12:25 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-07-09 o godz. 15:15 ~Drago napisał(a): > > Artur jak już pisałem wcześniej lubię Wasz cykl z Binusiem o grubych aferach, jest tam świetna narracja, tempo , ogromną kreatywność ogólnie jest wszystko brawo! Natomiast odnośnie kursu itp trochę się pogubiłem:)oczywiście całe forum jest absolutnie przekonane że Wasze wpisy są szczere i macie na uwadze dobro akcjonariuszy...tu nie ma chyba wątpliwości:) rozumiem że radzicie sprzedawać jak najszybciej pkc bo idzie katastrofa? Nie stop katastrofa już jest...hm co idzie w takim razie:)?z drugiej strony planujecie kupić tę akcję tylko taniej.....ale przecież nawet jak kupicie za 1zl to wszystko stracicie?w imię czego Artur? Skąd to poświęcenie?tutaj jesteście już Legendami, ludzie was słuchają , niektórzy jak sprzedają to robią to nawet w ...sobotę:):) tak przynajmniej piszą takie ciśnienie na wyjście z papieru:) ale ok wracając do tematu jak już kupicie co zrobicie z akcjami:):)??? > > Oni nic nie kupią im płacą od wpisu ... ich zleceniodawcy natomiast już nie czekają na spadki właśnie których się zdenerwował i zabrał z dołu w górę do 2,52 8k i czeka na więcej po 2,50.
Kurs dzisiaj nie urósł , bo ktoś spóźnił się z inwestycją na dziesięć złotych, jak co dzień ostatnio.
KrólArtur i Bin jesteście takimi mądrymi, wykształconymi ludźmi a musieliście pracować dla Łukasia jak to nazywacie szok … upadek czy jesteście jeszcze słabsi.
Co ty bredzisz ? A kto tu pracował dla Łukasia ? Chyba ty. Masz jakieś dowody na to, że pracowałem dla niego to przedstaw. Oświadczam, że nigdy nie pracowałem dla Łukasia.
Trudno mi odpowiedzieć na pytanie bo nie wiem człowieku co Ty bredzisz. Mnie interesuje czy to co publikował zarząd o budowie fabryki jest prawdą czy kłamstwem ? Czy PnB będzie ? Czemu z remontu wagonów nic nie wyszło ? Itd.
Dnia 2023-07-10 o godz. 16:24 ~Akcjonariusz napisał(a): > Mistrz Piotrowy był specjalistą od wagonów…
Coś kręcisz Łukasiu. W KRS nie ma wzmianki o Prezesie Piotrowskim w TransTrain. Natomiast wyraźnie widać, że były tam częste zmiany zarządu. W 3 lata 5 osób, brawo.