• zrzut i koszyczek Autor: ~mały [85.221.156.*]
    desant w akcji;)
    najpierw trochę wyzbierają
    potem zrzut do bazy
    dalej podstawiają koszyczek i czekają
    manewry na poligonie Monnari

• Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Janko [83.4.110.*]
    Widzę że kolega też zauważył o co idzie gra już .......:) tak jak pisałem czekamy i wyłapujemy desant po drodze :)
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~LukW [103.105.164.*]
    No i dzięki takim zagrywka dziś mi wpadło 2700 akcji po 5 z groszem i mam nadzieje że będą kolejne .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Janko [83.4.110.*]
    No i tak trzeba wyłapywać akcje im ,mamy czas a więc bez pospiechu ustawić się i czekać aż wpadnie i potem znów następne zlecenia ustawić :)
    Mam zamiar dobić do 200 K i mam nadzieje że się uda do wyników i informacji .
    I mam nadzieje że skup akcji nie przeszkodzi mi bo póki co niema i chyba dopiero ruszy od września a więc można wyczekiwać spokojnie okazji jeszcze .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~PS [193.189.108.*]
    i jeszcze tak tylko 5 lat i koniec..:D
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Janek [83.4.110.*]

za 5 lat to postawimy wam pomnik spółdzielni banku bps jako najwięksi nieudaczniki na Gpw w OG przy kursie 100 zł za akcje :)))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.189.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    No to czekamy na kolejny zrzucik .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Tom [176.103.75.*]
    Zobaczymy jak dziś zagrają....i czy coś dadzą kupić niżej .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Karl [37.47.86.*]
    No dawać niżej panowie..... Czekam.
    Czekam na desant... myślę że jeszcze będzie kilka.
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~mały [85.221.156.*]
    Może tak może nie ale jedno pewne
    ktoś krótkimi strzałami na poligonie zbiera spore ilości akcji
    dzisiaj 60kilo na open
    bez powodu;)
    Muszą być desanty inaczej nic nie zbiorą a przy desancie załapie się i ja. Do konkretnych informacji będzie jeszcze zrzuty więc trzeba wyłapywać po drodze.
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Karol [37.47.86.*]
    Dobra sesja patrzac na słaby rynek dziś
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~asd [89.64.56.*]
    to fakt dali dziś ładną sesję, obroty prawie pół bańki hmm, coś zaczyna się dziać
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~mały [85.221.156.*]
    zrzucać już chyba nie chcą
    a arkusz na S dziurawy, wystarczy małe skubnięcie i się robi 5,80
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Janko [83.26.17.*]
    Trzeba czekać myślę że jakiś desant jeszcze będzie i to nie jeden nawet .
    No i w ten sposób teraz trzeba dobierać czekając na zrzuty podstawione a zawsze coś wejdzie niżej jeszcze .
    Mówiłem że jeszcze trochę i po 5 wejdzie nam :) czekamy na desanty bo będą jeszcze na pewno przed konkretnymi informacjami ..
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~matti [193.239.57.*]
    Heh było brać jak było po 2 z groszami a nie dziadować teraz i żebrać, znawcy-wizjonerzy ..
    Przecież ty wieloniku ghost_men/matti/azatem/pytajnik4/viking/anla/prezes/f-b/ob.sr.ani.ec itd z spółdzielni banku Bps czekasz dalej a 2 zł hahaha
    Dnia 2023-07-06 o godz. 16:10 ~Janko napisał(a):
    > Mówiłem że jeszcze trochę i po 5 wejdzie nam :) czekamy na desanty bo będą jeszcze na pewno przed konkretnymi informacjami ..

Bardzo możliwe i poczekam .
    Może dziś coś uda się przechwycić niżej jak zrobią kolejny desant .
    Bez ruch i trwa wyczekiwanie a więc czekamy na desanty kolejne bo nie ma po co brać wyżej póki co .
    Niech robią zrzuty desanty czekam na nich, wyżej nie ma co brać wystarczy poczekać cierpliwość to podstawa na giełdzie .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.185.133.*]
    Dnia 2023-07-07 o godz. 11:42 ~Janko napisał(a):
    > Niech robią zrzuty desanty czekam na nich, wyżej nie ma co brać wystarczy poczekać cierpliwość to podstawa na giełdzie .

No i schodzi w dół tak jak pisałeś Janko .
    Dnia 2023-07-07 o godz. 13:02 ~LukW napisał(a):
    > Dnia 2023-07-07 o godz. 11:42 ~Janko napisał(a):
    > > Niech robią zrzuty desanty czekam na nich, wyżej nie ma co brać wystarczy poczekać cierpliwość to podstawa na giełdzie .
    >
    > No i schodzi w dół tak jak pisałeś Janko .

Idzie zgodnie z planem czekamy na desanty inaczej nic nie zbiorą więc musza je wykonywać a więc jest okazja do wyłapania akcji niżej poprzez przerzucania ich .
    Dnia 2023-07-07 o godz. 13:23 ~Janko napisał(a):
    > Dnia 2023-07-07 o godz. 13:02 ~LukW napisał(a):
    > > Dnia 2023-07-07 o godz. 11:42 ~Janko napisał(a):
    > > > Niech robią zrzuty desanty czekam na nich, wyżej nie ma co brać wystarczy poczekać cierpliwość to podstawa na giełdzie .
    > >
    > > No i schodzi w dół tak jak pisałeś Janko .
    >
    > Idzie zgodnie z planem czekamy na desanty inaczej nic nie zbiorą więc musza je wykonywać a więc jest okazja do wyłapania akcji niżej poprzez przerzucania ich .

No zobaczymy co po niedzieli będzie w kolejnym tygodniu .Ale będzie napięcie rosło ...
    Dnia 2023-07-07 o godz. 13:29 ~LukW napisał(a):
    > Dnia 2023-07-07 o godz. 13:23 ~Janko napisał(a):
    > > Dnia 2023-07-07 o godz. 13:02 ~LukW napisał(a):
    > > > Dnia 2023-07-07 o godz. 11:42 ~Janko napisał(a):
    > > > > Niech robią zrzuty desanty czekam na nich, wyżej nie ma co brać wystarczy poczekać cierpliwość to podstawa na giełdzie .
    > > >
    > > > No i schodzi w dół tak jak pisałeś Janko .
    > >
    > > Idzie zgodnie z planem czekamy na desanty inaczej nic nie zbiorą więc musza je wykonywać a więc jest okazja do wyłapania akcji niżej poprzez przerzucania ich .
    >
    > No zobaczymy co po niedzieli będzie w kolejnym tygodniu .Ale będzie napięcie rosło ...

Dlatego nie kupujemy nic wyżej tylko ustawiamy się niżej i czekamy panowie a samo wejdzie z czasem .
    Dnia 2023-07-07 o godz. 13:35 ~Janko napisał(a):
    > Dnia 2023-07-07 o godz. 13:29 ~LukW napisał(a):
    > > Dnia 2023-07-07 o godz. 13:23 ~Janko napisał(a):
    > > > Dnia 2023-07-07 o godz. 13:02 ~LukW napisał(a):
    > > > > Dnia 2023-07-07 o godz. 11:42 ~Janko napisał(a):
    > > > > > Niech robią zrzuty desanty czekam na nich, wyżej nie ma co brać wystarczy poczekać cierpliwość to podstawa na giełdzie .
    > > > >
    > > > > No i schodzi w dół tak jak pisałeś Janko .
    > > >
    > > > Idzie zgodnie z planem czekamy na desanty inaczej nic nie zbiorą więc musza je wykonywać a więc jest okazja do wyłapania akcji niżej poprzez przerzucania ich .
    > >
    > > No zobaczymy co po niedzieli będzie w kolejnym tygodniu .Ale będzie napięcie rosło ...
    >
    > Dlatego nie kupujemy nic wyżej tylko ustawiamy się niżej i czekamy panowie a samo wejdzie z czasem .

To jest dobra taktyka na zakupy dużo taniej i jak widać skuteczna .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Mark [212.46.33.*]
    Mały pakiecik dziś wszedł ale dobre i to może po niedzieli wejdzie jeszcze też .A co będzie potem zależy od wyników za 2 Q jakie one będą no i czy kupią tą nieruchomość za 18 baniek no i czy będzie jakieś przejęcie itd..
    Dnia 2023-07-07 o godz. 15:41 ~Mark napisał(a):
    > Mały pakiecik dziś wszedł ale dobre i to może po niedzieli wejdzie jeszcze też .A co będzie potem zależy od wyników za 2 Q jakie one będą no i czy kupią tą nieruchomość za 18 baniek no i czy będzie jakieś przejęcie itd..

Zobaczymy co tam Prezes kombinuje teraz , sprzedaż ruszyła bo na Zalando zeszli sporo z pozycji więc jest chyba ruch duży .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Markus [204.14.73.*]
    Reklama podczas Miss Polonia zrobiła swoje i sprzedaż dzięki temu wzrośnie a więc i wyniki mogą być lepsze od oczekiwań i prognoz .
    Myślę że jeszcze kupimy taniej bo spółdzielnia banku Bps i prezio musza postraszyć jeszcze aby cokolwiek zebrać niżej i tutaj trzeba wypatrywać szansy że podczas zrzutu się kupi taniej akcje i zbierze im podczas przerzucania z kieszeni do kieszeni jak ostatnio w okolicach 5 zł .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Mark [209.126.88.*]
    Do inf takie zagrywki mogą być panowie więc trzeba korzystać z tego i ustawiać się niżej i czekać aż wejdzie .Wyniki dopiero w wrześniu więc daleko jeszcze i jest sporo czasu na zagrywki takie więc będzie tak bujać i takie akcje będą nie jedne .
    Zgadza się nie po darmo spółdzielnia z banku Bps tutaj waruje 24h na dobę i ujada ,więc gra będzie szła o wielką kasę i kto wie jaki rajd tutaj będzie jak pójdą infa kluczowe .
    Ostatnio na zrzucie udało się wyłapać mi 3,5 k akcji po 5,02 więc mam nadzieje że jeszcze i kolejne wejdą w tym przedziale podczas zrzutów kolejnych a może i niżej nawet .Ustawiony jestem i czekam spokojnie na okazje takie .
  • Re: zrzut i koszyczek Autor: ~Mark [209.126.88.*]
    No zobaczymy jeżeli dopiero jesienią będą infa pierwsze itd. to może jeszcze sporo wejść akcji niżej i być takich okazji podczas czyszczenie stóp ! Skoro z skupem się nie spieszą to znaczy że jeszcze sporo czasu jest a więc i okazji będzie sporo do zebrania akcji .
    Zgadza się dlatego myślę że jeszcze wejdzie po 5 zł a nawet niżej i będzie czyszczenie arkusza niżej więc lepiej się ustawić niżej i czekać niż brać wyżej i przepłacać .Taktyka jest dobra i sprawdzona i co ważne sprawdza się tutaj więc można dokupować w ten sposób i zbierać akcje podczas przerzucania akcji z wora do wora .
    Ostatnia podbitka była chyba przez spółdzielnie zrobiona ale jak widać nie skuteczna bo nikt nie dał się nabrać na nią hehe
    Spółdzielnia banku Bps to nie-udaczniki na maxa , podczas zrzutu ostatnio na 5 zł stracili ostatnio akcji sporo i musieli szybko się ratować kupować wyżej akcje haha i znów ubrali się po 5,50 zł a teraz oddadzą nam po 5 zł a może i niżej :)
    Dnia 2023-07-07 o godz. 16:41 ~Janko napisał(a):
    > Spółdzielnia banku Bps to nie-udaczniki na maxa , podczas zrzutu ostatnio na 5 zł stracili ostatnio akcji sporo i musieli szybko się ratować kupować wyżej akcje haha i znów ubrali się po 5,50 zł a teraz oddadzą nam po 5 zł a może i niżej :)

Nie inaczej nikt się nie dał wciągnąć i słusznie bo zaraz odkupimy po 5 zł od nich .
    Zgadza się dlatego czekamy zawsze niżej ustawiamy zlecenia aż pojawi się zrzut i wejdą akcje .
[x]
MONNARI -1,52% 5,20 2025-10-30 14:35:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać