• Arkusz zleceń Autor: ~Ja [83.24.1.*]
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/SLT

Oj długo to nie ruszy.
    Prędzej w drugą stronę, w dół
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~hehe [172.111.211.*]
    cicho, jezeli nie masz nic pozytywnego do powiedzenia to sie nie odzywaj lepiej
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Mistrzowskie [37.225.36.*]
    Jedno info i wszystko pójdzie do ludzi
    Zobacz jakie były obroty gdy podali informacje o japońskim inwestorze.
    W kraju DC24 ...jedno info i kurs 100 -200% do góry tak jak było w 2021 gdy poszło szybko z 6 zł do 14 złotych
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Nowy [31.60.123.*]
    Milion i wszystkie akcje sprzedane z arkusza. Jak się pojawi dobre info, to szybko pójdzie do nastu złotych.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Ja [83.24.1.*]
    A poza arkuszem u was ile? :-D
    Nie tak wiele, kilka tysięcy. Na szczęście kupione w ostatnim roku, a nie po 10-14zł. Jak w rok dwa coś się zadzieje, to super, jak nie, to może nie spadnie mocno przynajmniej i cóż, takie ryzyko. I tak uważam, że to low risk, high reward potencjalnie. A co tam, zainwestowałem w lokalną firmę:D
    Nie tak wiele, kilka tysięcy. Na szczęście kupione w ostatnim roku, a nie po 10-14zł. Jak w rok dwa coś się zadzieje, to super, jak nie, to może nie spadnie mocno przynajmniej i cóż, takie ryzyko. I tak uważam, że to low risk, high reward potencjalnie. A co tam, zainwestowałem w lokalną firmę:D
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.