• wezwanie Autor: ~marko [31.182.122.*]
    moja propozycja aby wystawić swoje akcje do sprzedaży po np 50zł pokażemy ilu nas jest
    czy ktoś przystąpi do takiej akcji ?
    ew inne propozycje
  • Re: wezwanie Autor: szpetal12 [217.28.159.*]
    wszystko zależy od funduszy, za ile one sprzedadzą na drobnych nie licz.
  • Re: wezwanie Autor: ~marko [31.182.122.*]
    w drobnych siła tylko trzeba się zjednoczyć
  • Re: wezwanie Autor: ~sterw [77.253.127.*]
    i dlatego wlasnie wszelkie formy porozumienia drobnych z roznych stron swiata na forum sa abstrakcja.

Mozna bylo ratowac sie przed resplitem kiedy te akcje chodzily jeszcze po 10 zl to byl najlepszy moment no ale latwo jest radzic.Trudniej jest wygrac w tej trudnej psychologicznie grze w dlugim terminie.Solar jest przekrętem 30lecia na rynku i powinien byc opisywany w ksiazkach o inwestowaniu jako przestroga dla mlodych,ktorym wmawia sie ze inwestowanie jest proste.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.253.127.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wezwanie Autor: ketchup1 [188.147.12.*]
    Ja przystąpię już przesowam bo miałem gdzie indziej .
  • Re: wezwanie Autor: ~mort [217.153.56.*]
    nie jesteś ich naganiaczem aby?
  • Re: wezwanie Autor: ~Obserwator [31.61.248.*]
    Jutro wystawie swoje musimy im pokazać gdzie jest nasza cena
    to na jakiej cenie to wystawiamy???

Specjalnie obniżyli średnią kursu przed wezwaniem żeby teraz pokazać o ile wyżej chcą skupić, prostacka manipulacją sprzedażowa!!!!
  • Re: wezwanie Autor: ~Obserwator [31.61.248.*]
    50zl chyba sprawiedliwie mniejsza połowa po której sprzedawali
    na razie poniżej 2%
    fundusze mogłyby się jakoś wypowiedzieć odnośnie ich stanowiska.....to ułatwiłoby wszystkim decyzję. Na pawno większość poparłaby każdą "akcję" przeciwko wezwaniu SOL ale do tego potrzebny jest lider.
  • Re: wezwanie Autor: ketchup1 [188.147.12.*]
    Fundusze zazwyczaj wypowiadają się trochę później albo wogóle. Tu jest taka sytuacja że naprawdę nie jest wiele potrzebne żeby ich blokować czy coś negocjować. Ile oni tam mają 2 mln akcji ? Wystarczy 200 tys Zjednoczonych żeby blokować im te pomysły. Tutaj w chwilę tylko na taki spontaniczny pomysł 3 osoby mamy 60 tys akcji więc myślę że nie było by problemu znaleźć odpowiednią liczbę głosów tutaj nawet bez funduszy. Ja osobiście jestem za tym żeby się dogadać z większościowymi . No ale wiadomo nie po 5.5 .
  • Re: wezwanie Autor: ~Obserwator [31.61.249.*]
    A jest jakiś kontakt z funduszami ?
    Przecież oni tez maja nasze pieniądze jeżeli będą działać na szkodę swoich klientów to pójdą z torbami
  • Re: wezwanie Autor: ~mort [212.180.168.*]
    Bez przesady z tymi torbami , pewnie taki solar to 0.1 procenta ich kapitału
  • Re: wezwanie Autor: ~marko [178.212.168.*]
    kto zainwestuje w taki fundusz swoje pieniądze? wystarczy nagłośnić sprawę i mają kłopoty wizerunkowe na pewno
  • Re: wezwanie Autor: ~mort [188.146.106.*]
    Marko tą sprawą trwa ponad dekadę.......to są duże fundusze. Mam tylko nadzieję że teraz fundusze powiedzą tym z zamku że trzeba opłacić odpowiednie myto za wyĵście
  • Re: wezwanie Autor: szpetal12 [188.47.44.*]
    Pytanie tylko co solar może im obiecać. Równie dobrze mogą to sprzedać nam drobny wystawiając drożej niż 5,5
  • Re: wezwanie Autor: ~mort [188.146.106.*]
    Też możliwe
  • Re: wezwanie Autor: ~marko [83.28.232.*]
    kto tam ma pełny arkusz ? ilu już jest co nie odda poniżej 50 zeta ?
  • Re: wezwanie Autor: ~Rufa [188.146.236.*]
    To jest cena do pokazania się ile mamy tu na bankierze . Z cena to będzie ciężko o konsensus ale o blokadę delistingu już łatwiej bądź o jakieś negocjacje
[x]
SOLAR 0,51% 2,80 2024-02-08 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.