DM IDM SA obniżył cenę docelową dla akcji Inter Carsu do 44,6 zł zł
26.11.Warszawa (PAP) - Analitycy DM IDM SA w raporcie z 18 listopada obniżyli cenę docelową akcji Inter Carsu do 44,6 zł z 56,4 zł wcześniej, podtrzymując rekomendację "trzymaj" dla akcji tej spółki.
Rekomendacja została wydana przy cenie 25,01 zł, a we wtorek na zamknięciu warszawskiej giełdy kurs akcji Inter Carsu wyniósł 29,50 zł. (PAP)
bas/ gor/
Dokładnie, gdybym słuchał analityków to akcje powinienem kupować jak były po 140, bo przecież miały być po 200:), ogólnie rzecz biorąc to z tymi analitykami żenua
Ja też kupiłem po 37 złotych, ale kilka lat temu... Potem spadło na 25 i z rok tak się kisiło... Potem poszło ostro na 150 przy rekomendacjach na ok. 200... A potem to sami już wiecie...
Wyniki "synergii" z JC już widać ludzie uciekli, stany magazynowe na Azji ogromne, sprzedaż Azji malutka, zadłużenie jak smok nawet podbitka nie pomogła. A Wy się oszukujecie że będzie lepiej – lepiej już było.
Wywalać to badziewie bo tylko możecie stracić więcej. Bankructwo widać gołym okiem.
wyjezdzam na urlop... fajną niespodziankę bym miał jakby CAR chociaż 10 sesji z rzędu wzrastał;)
ja się ześredniłem do trochę ponad 50pln... ale mam jeszcze papiery kupowane po 107,110...
wygląda na to, że nieśmiało rozpoczynamy na GPW rajd Św. Mikołaja, może i CAR będzie w tym cyrku brał udział... w zesżłym roku Mikołaj nas ominął to może w tym roku sobie odbije;)