Redakcja jest zainteresowana tematem. Potrzebuję chętnych do opisania całej sprawy i/lub wystąpienia w programie. Jeśli jest ktoś chętny prośba o kontakt sprawa.dla.reportera@tvp.pl z opisem sprawy oraz kontaktem telefonicznym.
ludzie wyciszcie emocje !!!!!! teraz nie wiecie Kto jest Kto !!!!!!! kancelarie owszem pomogą ale czy oni kierują się Waszym dobrem tak pomogą ale nie gwarantują, NIE - a zarobić ustawowo i zarobią za Waszą sprawę Moze jeszcze z grabiami na ulicę wyjdźcie �
Nadal czekamy na nasze uczciwie zarobione pieniądze. Przypominam, że za kwiecień i maj prawie nikt z pracowników nie otrzymał wynagrodzenia. Dlatego tak mocno działam w tej sprawie. Gdyby nie to olał bym temat.
Cytat: "Potrzebuję chętnych do opisania całej sprawy i/lub wystąpienia w programie" Czyli najpierw opisują a teraz szukają informacji o spawie, brawo .Mam nadzieje ,że Zarząd AFH wyciśnie kasę z gazety wyborczej
Moim celem jest jak największy zasięg sprawy. Aforti nadal okrada. Mam nadzieje, że po artykułach i reportażach w TV nikt już nie przeleje im złotówki.