• Dawno mnie tu nie było Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    dlatego nie jestem na bieżąco. Mógłby ktoś naszkicować, po roku od premiery gry jakieś orientacyjne dane? Liczba sprzedanych kopi, wynik finansowy, zwrot kosztów itp? Czy to był duży sukces, średni, czy klapa (komercyjnie) Spółka planuje 3 część itp. Bo w zeszłym roku o ile pamiętam byli bardzo zachowawczy w udzielaniu informacji.
  • Re: Dawno mnie tu nie było Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Nikt, nie potrafi odpowiedzieć na tak proste pytanie? Chyba, że dalej nikt (spoza wąskiej grupy) dalej nic o wartości produktu spółki nic nie wie? Ale w taki przypadku pod co tu trzymać akcje?
  • Re: Dawno mnie tu nie było Autor: ~Ghost [89.64.64.*]
    Cześć Paulina. Przecież nie masz akcji. kupisz po 10 groni. Zaraz z kapelusza wyskoczy Eugeniusz j znów będzie 100% :)
    a może 1000% zawsze kiedy się pojawiasz za kilka chwil spadek. Ale wcześniej up. Ja trzymam. Cały czas uśredniam. Pozdrawiam
  • Re: Dawno mnie tu nie było Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Witam. Dzięki za zaznaczenie obecności, chociaż wolała bym odpowiedź na moje pytanie. Bo skoro w innych postach co poniektórzy ekscytują się nowymi projektami, to logicznie rozumując wypadało by podsumować poprzedni. A spółkę śledzę (ostatnio z doskoku) z sentymentu za dawnymi lepszymi (przynajmniej jeśli chodzi o kurs i obroty) czasami.
  • Re: Dawno mnie tu nie było Autor: ~grzyb [194.242.52.*]
    taka wiedza o którą prosisz to ciężka praca, a ty chcesz to za darmo, żeby ci streścił - trzeba czytać raporciki - jak się inwestuje w 20 różnych spółek to jest co czytać, to jest giełda, a nie organizacja charytatywna.
  • Re: Dawno mnie tu nie było Autor: ~Buncol [78.11.87.*]
    Dobrze napisane,gościu odlepił się z innych spółek, ma parę groszy do zainwestowania i liczy że ktoś podsunie mu gotowy placuszek na tacy.
  • Re: Dawno mnie tu nie było Autor: ~Alvaro [89.64.64.*]
    Paulina ile masz lat?
  • Re: Dawno mnie tu nie było Autor: ~Paulinka [37.248.169.*]
    16
[x]
ICECODE 3,57% 0,29 2025-12-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.