• Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~Nu [82.180.149.*]
    Naganiacze opłacone zapewne przez prezia tak jak ten nieszczesnik na YT. Same zachwyty nad spółką która niczego nie sprzedała od 2 lat.
  • Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~MM [178.216.92.*]
    Dlaczego akcjonariat ma być smutny? Wszystkie kamienie milowe osiągnięte przed wyznaczonymi terminami, firma pieniądze z emisji przeznacza na rozwój i promowanie produktu. Gdzie widzisz problem?
  • Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~Nu [82.180.149.*]
    Dnia 2023-07-03 o god 08:49 ~MM napisał(a):
    > Dlaczego akcjonariat ma być smutny? Wszystkie kamienie milowe osiągnięte przed wyznaczonymi terminami, fi pieniądze z emisji przeznacza na rozwój i promowanie produktu. Gdzie widzisz problem?

Kamienie milowe wymyślili bo nie udało się im sprzedać pudełka zgodnie z pierwotnymi założeniami. Materiały zródłowe ciągle dostępne w necie.

Wycenili spólkę na 189 milionów euro by potem zrobić emisje akcji po 8 zł co dało kapitalizacje około 100 milionów złotych ???!!!

Opłacają ludzi w necie którzy sami nie wiedzą czy to jest coś warte czy nic nie jest warte ..... błazenada.

Sukcesów zero oprócz patentów które moga być nie warte nic.

Prezio się chwali że weszły fundusze !A jakie to oprócz Leonarto który ma te akcje ze średną nie wiem może 1 zł a może 2 zł ?

Nie ma funduszy a to oznacza że szeroki rynek nie jest zainteresowany.

Ulica długo bedą pamiętać bo prezio opylił im akcje duzo drozej od prywatnych pomimo że produkt jest na koncowym etapie.

Pożyczki akcji jak byli na NC a potem short na akcjach który zaprowadził kuprs w okolice 4 zł. Ludzie to pamiętają.

I wiecznie zadowolone trole naganiacze atakujące każdego zapewne opłacane przez prezia. Na logikę stodoła się pali a oni że będzie ciepło.

Niedługo będzie rok w procesie z doradcą i cisza.

• Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~Maniek [91.212.86.*]
    Prośba o doprecyzowanie :
    SKad informacje o tym ze ktos kogos oplaca, czy to tylko teoria i domysly
    SKad informacja ze prezes mowil ze fundusze wchodza czy to tylko teoria ktora wpadla do glowy

• Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~MM [178.216.92.*]
    Wymień zalety technologi LAMP i PCR . Na jakiej podstawie piszesz bzdury, że technologia Genimtec jest g....o warta? Genomtec jest jednym z pionierów, wszystko wskazuje na to, że wyniki badań porównawczych to potwierdzą.
  • Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~helpi [5.173.110.*]
    @Nu,

... dla mnie jesteś Kretynem. Po prostu. Ja opłacanym trollem? Zważaj na słowa. Dobrze radzę.
  • Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~Zawieszony [77.222.246.*]
    Czy w ostatnim czasie która Was kontaktował się z IR? Pisałem do nich w zeszłym tygodniu, pytałem o kwestie badań klinicznych i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Zastanawiam się czy mają tyle zapytań, czy p prostu mają mnie gdzieś
  • Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~Goldi [37.19.218.*]
    Dnia 2023-07-03 o godz. 12:27 ~Zawieszony napisał(a):
    > Czy w ostatnim czasie która Was kontaktował się z IR? Pisałem do nich w zeszłym tygodniu, pytałem o kwestie badań klinicznych i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Zastanawiam się czy mają tyle zapytań, czy p prostu mają mnie gdzieś

A ty uwierzyłeś że spólka krzak ci odpisze o postępach w braku postępu ? Gratuluję kolego i życzę żeby ci odpisali przed Nowym Rokiem.
  • Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~Nu [159.48.55.*]
    Dnia 2023-07-03 o godz. 12:21 ~helpi napisał(a):
    > @Nu,
    > >
    > > ... dla mnie jesteś Kretynem. Po prostu. Ja opłacanym trollem? Zważaj na słowa. Dobrze radzę.

Helpi, płatny błażnie, mentalny pisowski okazie ! Jesteś dla mnie nikim, figurantem i sprzedajnym dziadem.
  • Re: Tutaj same zadowolone trolle Helpi, Maniuś, Mariusz...... Autor: ~helpi [5.173.110.*]
    @Nu,

ja i PIS ... dobre sobie. To ty Kretynie nim jesteś nim, gdyż jesteś CHAMEM! Moderator powinien usunąć cały ten wątek.
[x]
GENOMTEC -1,24% 6,36 2026-05-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.