• No i................. kicha! Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Czyli ktoś tam jeszcze pracuje, skoro pofatygował się, by w niedzielę późnym wieczorem puścić 3 komunikaty. Najważniejszy to oczywiście ten o inwestycji pod W-wą. Faktycznie wygląda na to, iż albo Henia zrobiono w bambuko albo On sam robi nas w wielkie jajo!
    Patrząc na to co się dzieje w spółce to wygląda mi na to, iż projekty gamingowe też są wielką ściemą, a kasa z dotacji pewnie leży przygotowana na kontach w Luxie lub Seszelach. Do tego doszło parę baniek ze sprzedaży akcji i można pomalutku iść na emeryturę. Ojjjjjj..., srogo się zawiodłem na tej spółce. Słabo też widzę kolejne dni na fix-ach, na których na wyścigi co niektórzy będą się prześcigać w PKC.

Oczami wyobraźni od jutra widzę prawdziwy armagedon na kursie ale........................ z drugiej strony zastanawiająca jest 1 kwestia - "wielonikowcy". Normalnie cisza i bagno aż tu nagle w ciągu kilku minut po puszczeniu ESPI pojawia się lawina komentarzy, oczywiście nieprzychylnych Apisowi i to od kogo? Od wielonikowców nadających z jednego kompa pod różnymi NICK-ami - nawet urządzenia nie chciało im się zmienić! Ciekawe............................, DLACZEGO, PO CO???
  • Re: No i................. kicha! Autor: ~Haha [37.47.90.*]
    Kupiłeś po 12gr sprzedales po 4gr teraz kupiłeś po 4gr oddasz po 1gr najlepszy antywskaznik z bankiera widać jesteś jak hill 2.0
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.69.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: No i................. kicha! Autor: ~Zgon [37.47.90.*]
    Są tylko dwie opcje znów cię ozieblo ubrał i jesteś królem antywskaznikow niczym hillela albo numer dwa robisz dla tego drania i ubierasz ludzi
  • Re: No i................. kicha! Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Kolejny NICK do kolekcji:

Zgon, belkot, Cadyk, Prawda, Haha, Oby, Cud, FikiMiki, Ładnie, Jola, Knf, Spisek, Fleja, Beka, Desperat, Trup, Rzyginatwarzyzulu, Tuman, Zulusrakawgaciach, Zulutrup, Zulusraka, Zulusciera,  Hehe, Leszcz, Chory, Fuj, Stolec, Psychopaci, Bulwers, Hehehe,  Zyluzul, Zulusynmenela, Andrzej, Ogien, Wyrocznia, Pięknie, Uwaga, Trend, 111, Szok...........

Pokaż oszuście forumowy gdzie pisałem o zakupie akcji po 12 gr????????? Gdzie? Kiedy?

• Re: No i................. kicha! Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Podaj oszuście forumowy, kiedy pisałem o kupnie akcji po 12 gr. KIEDY????????????????????????????????
[x]
APIS 4,55% 0,02 2025-09-23 11:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.