Czyżby jutro zaczęła się jazda na północ?
Zapinamy pasy i lecimy . Cel 150 złotych za akcje . Panie i panowie chciałbym pogratulować nowym milionera za wytrwałość i rozsądek . Za lata męczarni nagroda będzie sowita . Pozdrawiam i powidzenia
Ale bredzisz. My tu nie chcemy być milionerami. My chcemy godziwej wyceny. Ty tu wyjeżdżasz z jakimś postem, że chcemy się tu nachapać. Brak ci skromności pejsaty.
Jaki jest sens zaniżać?
Przecież każdy będzie mógł kupić np po 16zł żeby za 4 tygodnie sprzedać za 17.60 . 10% w takim czasie...jak dla mnie całkiem nieźle.
Chyba że się mylę ...
Nie będzie już kolejnych zaproszeń, bo zobaczyli, że to nie przynosi żadnego skutku (chyba że zrobią zaproszenie na poziomie 150) Inaczej nie mają na co liczyć
Nie bądź taki pewny pamiętaj ze ktoś ( najprawdopodobniej Maciej i Bogna ) Im bardzo będzie zależało żeby pociągnąć kurs w kosmos. Pozdrawiam powodzenia zycze
Oni konsekwentnie realizują swoją strategię obliczoną na niecierpliwych. Już w biznesradar jest ich stanowisko, że niezależnie od wyników planują zdjęcie z giełdy. To groźba. Gdyby to miało dla nich sens, już by to zrobili. Pisaliśmy o tym sporo. To papier dla cierpliwych.
Ściągać to oni sobie mogą,na walnym pójdzie blokada ,a w sadzie to nie przejdzie bo ostatnio drobni takie sprawy wygrywają(przykład to Energia,Ropczyce ,Moji pare innych),wiec bez 95% straszyć sobie mogą
NO leżę w domu z depresja i rycze w poduszkę . Hehehe będzie dobrze. Życie jest piękne i nie ma nic wspólnego z moja ocena czy weryfikacją bo JA sam dokonuje wyborów życiowych . Pozdro
Bardzo dobre spostrzeżenie gratuluje inteligencji . Według mnie najpierw pociągną kurs na maksa a później będą próbowali zwalić żeby odebrać od day traderow