Cóż za cudowna zmiana trendu spadkowego na wzrostowy. Na pewno coś się za tym kryje. Co tego nikt nas małych nie wie.. A tak w formie zabawy do jakiej kwoty oczekujecie wzrosty?
Dnia 2023-07-01 o godz. 12:44 ~sda napisał(a): > Cóż za cudowna zmiana trendu spadkowego na wzrostowy. Na pewno coś się za tym kryje. Co tego nikt nas małych nie wie.. A tak w formie zabawy do jakiej kwoty oczekujecie wzrosty?
Dnia 2023-07-03 o godz. 13:29 ~sda napisał(a): > Wuju czarne masz wizje. Tu kurs pójdzie w kosmos bo Rydzyk skupuje
i będą na tacę redanić i ojca derektora cieszyć w ten sposób :) druga możliwość iż ojciec T szykuje nowe ciuchy dla swoich owieczek i jak kupi R to taniej policzą :):)
Nie zbadane są wyroki boskie . 0,52 uznaje jako pierwszy większy opór .Jezeli to zostanie pokonane to mozliwy wzrost o szerokosc kanału w ,którym spólka się znajduje od 2019 roku to jest okolice 1 pln.A docelowo to nawet 2,7 pln .to jest 61,8 fibo fali spadkowej od kwietnia 2015. No ale czas pokaze ale widać ,że ktoś silniejszy ma papier w reku choć obroty nie sa jakoś szczególnie porywajace.No ale na razie wszystko po cichutku
Dnia 2023-07-03 o godz. 21:36 ~Bingo napisał(a): > Nie zbadane są wyroki boskie . > 0,52 uznaje jako pierwszy większy opór .Jezeli to zostanie pokonane to mozliwy wzrost o szerokosc kanału w ,którym spólka się znajduje od 2019 roku to jest okolice 1 pln.A docelowo to nawet 2,7 pln .to jest 61,8 fibo fali spadkowej od kwietnia 2015. > No ale czas pokaze ale widać ,że ktoś silniejszy ma papier w reku choć obroty nie sa jakoś szczególnie porywajace.No ale na razie wszystko po cichutku
Ma takie możliwości logistyczne i operacyjne + doświadczenie, że mogłaby ( a może już własnie to zaczęła) obsługiwać z pakowaniem, magazynowaniem, dystrybucją, transportem itd. szereg klientów, a nie tylko kilku.
Tak ma takie możliwości logistyczne że większość firm ich upadła. A by tylko paczek nie wysyłali pod inny adresy. Czyli będą bawili się jak listonosze. InPost może ich wykupi. Ale tak teraz wzrosty zaskakują i dzisiejsze obroty bardzo duże. Co się dzieje tylko ulica nie wie co
Dnia 2023-07-13 o godz. 13:37 ~sda napisał(a): > Tak ma takie możliwości logistyczne że większość firm ich upadła. A by tylko paczek nie wysyłali pod inny adresy. Czyli będą bawili się jak listonosze. InPost może ich wykupi. Ale tak teraz wzrosty zaskakują i dzisiejsze obroty bardzo duże. Co się dzieje tylko ulica nie wie co
Niedoceniasz ich mozliwosci. Maja naprawde procesy dobrze poukladane, mogliby serwowac uslugami szereg firm. I nie zdziwilbym sie jakby wlasnie to sie zaczynalo - poszerzanie bazy klientow. Gdyby wyceniac ich zdolnosci logistyczne patrzac jak to robi rynek dla logistykow to tutaj wycena musialaby byc na poziomie 100-110mln, czyli jakies 3zl na akcje. W to akurat nie wierze bo za malo sentymentow i nalecialosci. Natomiast 2zl realne w tym roku, a juz do konca wakacji jak pisalem nie zdziwie sie jak 1,3 stuknie.
Dnia 2023-07-13 o godz. 13:37 ~sda napisał(a): > Tak ma takie możliwości logistyczne że większość firm ich upadła. A by tylko paczek nie wysyłali pod inny adresy. Czyli będą bawili się jak listonosze. InPost może ich wykupi. Ale tak teraz wzrosty zaskakują i dzisiejsze obroty bardzo duże. Co się dzieje tylko ulica nie wie co
Dnia 2023-07-19 o godz. 22:26 ~Hook napisał(a): > Niedoceniasz ich mozliwosci. Maja naprawde procesy dobrze poukladane, mogliby serwowac uslugami szereg firm. I nie zdziwilbym sie jakby wlasnie to sie zaczynalo - poszerzanie bazy klientow. > Gdyby wyceniac ich zdolnosci logistyczne patrzac jak to robi rynek dla logistykow to tutaj wycena musialaby byc na poziomie 100-110mln, czyli jakies 3zl na akcje. W to akurat nie wierze bo za malo sentymentow i nalecialosci. > Natomiast 2zl realne w tym roku, a juz do konca wakacji jak pisalem nie zdziwie sie jak 1,3 stuknie. > > Dnia 2023-07-13 o godz. 13:37 ~sda napisał(a): > > Tak ma takie możliwości logistyczne że większość firm ich upadła. A by tylko paczek nie wysyłali pod inny adresy. Czyli będą bawili się jak listonosze. InPost może ich wykupi. Ale tak teraz wzrosty zaskakują i dzisiejsze obroty bardzo duże. Co się dzieje tylko ulica nie wie co >
czekamy jak się twoje prognozy sprawdzą dam na tacę równowartość 1-nej akcji :):):) dobrodziej tego nie zrozumie ;/;/;/ ale to jego biznes :) nie mój :)
Nie wiem czy sie sprawdza. Wrozka ani wrozem nie jestem. Ja oceniam realna wartosc biznesu i zdolnosci logistyczne. Spolka bardzo niedoszacowana. A jak do tego spojrzec na wolueny i wykres to moje przeczucie tak mi podpowiada.
Dnia 2023-07-21 o godz. 07:41 ~Hook napisał(a): > Nie wiem czy sie sprawdza. Wrozka ani wrozem nie jestem. Ja oceniam realna wartosc biznesu i zdolnosci logistyczne. Spolka bardzo niedoszacowana. A jak do tego spojrzec na wolueny i wykres to moje przeczucie tak mi podpowiada.
wróżka wyjdź spod łóżka :) s-ka niedoszacowana ?????? rynek oślepł czy oszalał ????? gdzie anale giełdowe gdzie łowcy okazji retorycznie pytam ?