Ten Wiedzimin to kupa...O ile pierwszy sezon oglądałem jeszcze z zaciekawieniem to drugi i ten trzeci bez żadnych emocji. gdy porównuję to do Gry o Tron gdy nie mogłem doczekać się kolejnego odcinka to słabiutko The Witcher wypada.. Zresztą jako akcjonariusza wali mnie to co się o nim pisze, aby się pisało i aby były kolejne sezony!
Co do tych 100 tysi zł to pokazuje co może zrobić duży kapitał gdy tu przyjdzie, a wierzę że przyjdzie.A potem dojdzie jeszcze ulica, tylko najpierw wyniki. Wyniki muszą być jak ta lala :)
Ależ ja nie jestem fanem....książek nie czytałem więc nie mam porównania, w gry Redsów także nie grałem więc i tu nie mam porównania. Serial mnie nudzi, nie wciąga w akcję, nie powoduje ciekawości co wydarzy się w następnym odcinku. Flaki z olejem...
Książek Martina nie da się k... czytać, takie to drewno i grafomiania, podczas gdy S czyta się wyśmienicie. GoT serialowe było na prawde niezle poprowadzone i mimo ch.owego CG ogladalo sie swietnie. Wiec to nie kwestia stworzonego swiata a jednak scenopistarstwa i realizacji.