Według mojej skromnej opinii jeżeli mają zrobić przymusowy wykup to trzeba wziąć pod uwagę kurs aktualny akcji + 16 , 72 zł + za 850 000 000 które Polsat musi w płacić zepakowu dodatkowo dodać trzeba 160% na wykup więc akcja jest warta według mojej skromnej opinii 92 zł wtedy mogę pomyśleć o oddaniu akcji pozdrawiam oczekujących
Dnia 2023-06-30 o godz. 16:24 ~Janek napisał(a): > Według mojej skromnej opinii jeżeli mają zrobić przymusowy wykup to trzeba wziąć pod uwagę kurs aktualny akcji + 16 , 72 zł + za 850 000 000 które Polsat musi w płacić zepakowu dodatkowo dodać trzeba 160% na wykup więc akcja jest warta według mojej skromnej opinii 92 zł wtedy mogę pomyśleć o oddaniu akcji pozdrawiam oczekujących
Jak byś sie podzielił info co palisz albo co bierzesz to bedę wdzięczny. Też bym chciał mieć takie wizje.
Coś ewidentnie jest na rzeczy, bo ściągneli kurs na minima przed 3 lipca celowo, w pn sie okaze co z tymi 850 mln i wtedy nastąpi jasność co do kierunku akcji, wg mnie dołek osiągneli, teraz tylko up a że jrst mały ff to szybciutko pojdzie na 40 zl i wyzej