Wczoraj poszly pakietowki na 7% akcji. Kto mogl kupic, Seba. Jesli tak to brakuje mu juz tylko 18% do wykupu przymusowego. To jest warte +10 zl do akcji!
w pierwszym wezwaniu ktos oddawal po 54.25zł bez dywidendy. wygra ten kto wytrzyma ciśnienie i odda na końcu. 54.25zł to za mało. z dywidendą 60zł tez słabo. młody musi coś dorzucić, z 10zł dywidendy i wtedy jak NN odda to trzeba schodzić z pokładu.
regulacje ? czyli ci co oddali w pierwszym wezwaniu dostaną dodatkowe 5.75zł wyrównania za dywidendę, na którą się nie zapali ? Dobry żart. czekamy na ruch młodego, ten cwany lis musi coś dorzucić extra.
Ja tam dokupiłem przy 48/49 :) i zapialem się na sporo papieru przy 55 przed odcięciem. To w tydzień poleci na 60+ bo tak jak pisałem wcześniej - Q2 nie jest wybitnie różowe i młody musi pilnie zdjąć ciecha z giełdy i sprzed oczu wszystkich :) za chwile zobaczymy 60+. Odkupują fundy z rynku, wiedząc ze zaraz będzie wezwanie…
:) sami naganicze aby sprzdac ulicy po 60zł -ale coz taka robota :) jeszcze sami sie przyznaja ze brali po 50zł
----------- niestety tu zadnego przebijania ceny NIE bedzie -a Kulczyk zaraz nowego wezwania nie ogłosi (gdyby chciał to wezwanie zrobiłby na całosć nie na 11%) -wrócimy do mojego postu po wakacjach :) zobaczymy czy dalej nie bedzie po 44-45 zł
To mogła być zagrywka psychologiczna żeby trochę ulica się trochę pośpieszyła że sprzedażą. Widziałeś jaki był płacz, jak się okazało, że 20 się nikt nie załapał? Kasę z dywidendy dostanie, i z tego co liczyłem i tak by było go stać na pakiet 5% I z tego co kojarzę gdzieś pisali, że na razie nie zamierzają zwiększać udziału? Po proszę, a 7,7% kupili