ha - nie będę za Ciebie lekcji odrabiał. Naganiać też nie będę. Inwestuj w co chcesz i ile chcesz, kierując się swoimi wartościami/zyskami/analizami etc.
Bezkonkurencyjny w wynikach XD Bo co c/z ma niski? A wiesz że z następnym kwartałem odpadnie Q2 2022 z C/z który odpowiada za około 60% zysku z ostatnich 4 kwartałow? Wiesz że inwestorzy patrzą w przyszłość i w przeciwieństwie do cb nie inwestują w oparciu o c/z pokazujący przeszłość? Naganiajcie dalej najlepsze wyniki w branży!
Btw Naprawdę nie rozumiecie że wyniki r/r 21vs22 wynikają z tego że w 21 niezrealizowali praktycznie żadnej obietnicy i Wy na to patrzycie jako pozytyw bo w 22 zrobili cokolwiek i r/r wygląda spoko? I dlatego mają najlepsze wyniki w branży? Jak zaślepionym trzeba być ...
No tak 2021 najlepiej wymazać i udawać że się nie wydarzył przy okazji twierdząc że spółka ma najlepsze wyniki w branży jak się nie bierze pod uwagę lat które nie pasują do tezy.
Jak możecie pisać że for ma najlepsze wyniki skoro wszyscy się zgadzamy że 21 był beznadziejny? O jakim ślepaku bredzisz? 2022 wygląda spoko bo zrealizowali 50 % obietnic co jak na tą spółkę sporo, w 2020 to ogłaszali strategie 4 rimejkow na rok faktycznie wielki sukces że od momentu ogłoszenia strategi był jeden rok beznadziejny i jeden ok. Nie takie były oczekiwania i dlatego masz kurs tu gdzie jest, jakby było tak cudownie to gwarantuje że ktoś by kupował akcje tej perły...
naucz się czytać ze zrozumieniem nigdzie nie pisalem, że 2021 miał najlepsze wyniki
"Jak możecie pisać że for ma najlepsze wyniki skoro wszyscy się zgadzamy że 21 był beznadziejny"
jak juz kłamiesz to przynajmniej rób to z głową
zapewniam Cię, że na tym forum są ludzie ktorzy potrafią rozumiec czytany tekst i nie dadzą sie nabrac twojej ewidentnie przerzedzonej istocie szarej xD
A gdzie ta niespójność, drogi "filozofu"? Czy mówiąc, że nia warto i nie powinno się ufać tej spółce muszę pisać o tym, której należy ufać? :D Jak mówię, że kogoś za coś nie lubię to od razu mam mówić o tym, kogo lubię i dlaczego? :D Masz jakieś dziwne postrzeganie świata. Już Ci pisałem, że nie będę za ludzi odrabiał prac domowych.
Moje argumenty popierające nieufność do FORka już znacie i to wystarczy. Co z tym ludzie zrobią - ich sprawa. Reklamy innym robić nie będę.
Także wbij sobie do głowy, że jakiekolwiek Twoje pytania kierowane w moją stronę, w których mam to wskazywać inne spółki i robić dla Twojego życzenia wielkie analizy, będą po prostu olewane :) Szkoda Twojego czasu.
jasi ,aleczku drogi zróbcie sobie symulację ostatnich 5 lat i napiszcie jaki jest trend ? co do 2023 spokojnie wszystkie produkcje wcześniejsze pracują ,pudełeczka sie sprzedają ,FM1 na 10 platformach dadzą spory przychód ,jednocześnie pobudzając sprzedaz samego FM i to wystarczy HOTD2 to bonus -zobaczymy co wyjdzie ,jasiu jak z tymi PEWNIKAMI ?