To nie jeden za wszystkich.....
Tylko każdy za siebie.
Niech rośnie powoli.
Mnie spieszno nie jest.
Na szczęście to nie Forex.
Tam w wejdziesz i od razu jesteś gwałcony. .
Opór na 0,44 przebity. Teraz w niedługim terminie wiele analiz pokazuje cel 1,2-1,3. Ale najpierw przystanek w granicach 0,77. Wiadomo ze jeszcze musi sentyment na rynkach się utrzymać…
a FF przemielony? raczej luka - powrót do bazy na kilka mc i może po nowym roku jakieś rozstrzygnięcie. Z drugiej strony powyżej 1zł AT tu nie działa
bo to wykres 3% FF starej spółki. ciekawa sytuacja, wszystko zależy od tego kto zbierał I o ile obciął realny FF.
na wykresach osratnie 3 miesiacy to podniesiony wolumen całkiem nieżle to wygląda no i nie działo się to bez przyczyny .Kapitalizacja spólki przy kursie 0,35 niska a 60 proc zblokowane w zarzadzie. Sam FF to niezbyt duża kasa .Trochę nas leszczy papier posiada resztę sternik kursu. W pewnym momencie będzie papieru go jak na lekarstwo. Dla niektóych inwestorów dobry papier na longa więc nie oddadzą szybko..Naprawde Zortrax jest jak dobra strategiczna gra i patrząc po wszelkich sygnałach będzie ciekawie.
Nie wiem, mnie pachnie cały czas. Czuć tu pionową ścianę. Wiem jedno trzeba wykresy obserwować w każdym interwale. Ja gram na miesięcznych świecach. Choć po drodze częścią kołuje z różnym skutkiem. Albo ubywa akcji albo ubywa kasy choć czasem udaje się tak zrobić by przybywało jednego i drugiego.
Jeśli chodzi o kulanie to ja mam już kulę galantą i teraz patrzę jak błyszczeć zaczyna. Oby zmieniła się z goofnianej w złotą.