15 lutego 2024r. absolutnie nic się nie wydarzy, ale widzę że nie macie tu żadnego celu i trochę się nudzicie. Dlatego łaskawie daję wam datę na którą możecie z utęsknieniem czekać.
Po tej dacie podam kolejną na którą będziecie również mogli czekać, no chyba żebym o tym zapomniał albo by mi się nie chciało.
Danielu maże wcześniej Pan prezes Małecki poda wyniki oprubowania z 2022r. oczywiście odwiertu shitake 1.Aczkolwiek może zrobi to wcześniej bo 14 lutego 2024 r.-)))
Już ktoś tu kiedyś pisał aby akcjonariusze zajęli się zbiorem grzybów i jagód widzę że ty sobie to wziąłeś co serca i pewnie myślałeś o Shyrak-1 ale ze względu na to że już nie możesz doczekać się na zbiory grzybów i ciągle o tym myślisz to napisałeś shitake 1.
Dnia 2023-06-30 o godz. 08:18 ~Daniel napisał(a): > 15 lutego 2024r. absolutnie nic się nie wydarzy, ale widzę że nie macie tu żadnego celu i trochę się nudzicie. > Dlatego łaskawie daję wam datę na którą możecie z utęsknieniem czekać. > > Po tej dacie podam kolejną na którą będziecie również mogli czekać, no chyba żebym o tym zapomniał albo by mi się nie chciało. > > Pozdrawiam > Daniel
Tak więc możesz się szykować powali bo nie znasz ani dnia ani godziny kiedy to się stanie ..................
Ze względu na to że do daty 15 lutego 2024r. na którą tak niecierpliwie od dziś wszyscy czekamy zostało jeszcze sporo czasu a już zaczął się niepożądany spam, zwraca się z prośbą aby obrażając kogoś wstawić w wyzwisko kropkę lub spację aby automat nie skasował widomości za wulgaryzmy.
Doczekaliście się, dziś jest 15.02.2024r. i tak jak napisałem 8 miesięcy temu dziś nic się nie wydarzy oprócz tego że wieczorem podam wam łaskawie kolejną datę na którą będziecie mogli czekać.