Nawet jeśli gra będzie boska, co wieszczą tu poniektórzy (na co póki co większych dowodów nie ma, bo demo wygląda dobrze, ale nie widziałem nic, co nie byłoby wcześniej w innych tytułach), to bez dobrego marketingu szybko przepadnie. A dobrego marketingu tu póki co nie widziałem, bardziej pojedyncze próby, takie marketingowe pierdnięcia
A mi się wydaje że Unholy znacząco się różni od innych tytułów tego gatunku, jest tu ambitna fabuła, scenariusz który specjalnie został napisany pod tą produkcję a nie bezsensowne zabijanie i tym się wyróżniają
Problemy to chyba są z Twoim komputerem, bo jakoś nie widziałem problemów, moi znajomi którzy ograli bardzo pozytywnie się wypowiadali, więc myślę że problem jest z Twoim sprzętem, albo nieudolnym trolowaniem
Nie troluje bo mocno kibicuje tej grze ale jak na moim lapku stworzonym do gier się nie da ukończyć dema to obawiam się że baza nabywców się zawęża. O wiele grubsze gry chodzą na nim tak że muszą jeszcze trochę popracować nad optymalizacją
Co w fabule jest ambitnego? Znasz cały scenariusz, że tak zachwalasz? Podziel się w takim razie, skoro już wszystko wiesz. PS - ciekawy jestem czy gdybyś ty był w sytuacji jak bohaterka Unholy, to czy byś się wypuścił z procą w nieznane, aby "bezsensownie nie zabijać". Ambitnie, nie powiem :-D