Zgodnie z podjętą uchwałą ZWZ zostanie wznowione w dniu 28 lipca 2023 roku o godzinie 12:00.
Dzisiaj Columbus poinformował, że strategię ogłosi w późniejszym terminie, a nie tak, jak planowali do 30 czerwca. Nie zdziwię się jak jutro Columbus też ogłosi przerwę w obradach.
Czyli dalej kiszonka przez kolejne kilka miesięcy:-( Oficjalnie akcje Saule mam już 2 lata (pierwsze zakupy w czerwcu 2021).
Uśredniałem. Tylko nie jestem milionerem. Za największy kapitał kupowałem 2 lata temu gdy było powyżej 10. Poniżej 3 też kupowałem, ale średnią mam w okolicach 7.
tak mistrzowskie ku pokrzepieniu serc... ze ostatni beda pierwsi czy pierwsi co kupili na gorce beda sprzedawali jeszcze wyzej...
nie opisuj sytuacji jaka naprawde, tylko cos wymysl tworczego...
ama ty widze znawca jestes jak kupowales po 10 zl na gorce... dobrze ze jestes na pokladzie, swiec nam wskazowka, leszczom
a no tak mistrz ma technike usredniaj az skoncza sie pieniadze z emerytury tesciowej.... tylko jak to jest ama usrednia a ciagle w plecy.... co bedzie jak usredni do 3 zl za all in, a kurs jakims trafem zjedzie nizej... znowu polecisz dokupic ?? itd....
takich pomyslow inwestycyjnych jest bez liku na szkoleniach takich inwestorow jak ty :D
Kurs powyżej 14 zł był przez 6 dni i przez te dni było obrót ok 140 tys akcji w tym że nie wszystkie były w przedziale większym niż 24 zł bo część była poniżej 14 zł
Więc pisanie , że wszyscy wiszą na 14 zł to mocna przesada
Gdy ktoś kupił x akcji po 10 zł a dokupił 2 razy więcej po 2,8 zł to miał po zakupie średnią 5,2 zł i mógł sprzedać z zyskiem po 6,9 zł w zeszłym roku gdy kurs poszedł do góry
sciemniacz, gdy kurs zszedl na 2,8, nigdy nie przebil 4,5 , tzn ciagle byl w granicach 3,5 zl... tak ze kto kupil wyzej nawet jak usrednil jak ama, jest non stop w plecy i wisi na hakach.
ale tak to jest twoja porada dokupuj nizej 2x 3x 4x wiecej zeby usrednic a i tak bedziesz na minusie.... to po co usredniac ?
z tego co piszesz wychodzi ze nawet nigdy wykresu nie widziales .... ehhh szkoda czasu i slow....
dobrze ze tacy jak ama odebrali akcje od kogos znacznie wiekszego
Hahahaha
Po co usredniac?
Pytanie dziecka z przedszkola?
Widzisz różnicę mieć średnią 7 zł a np.3,5-3,9 zł?
Kiedyś usrednialem spółkę z NC przy stracie 70% W ciągu jednego dnia wyszedłem na spory plus po sprzedaży wszystkich akcji.
Zakupiłem ponad X3 akcji które miałem dzięki czemu spadła mi średnia a dodatkowo poprzez zakup ok 60 tys zł zaczęto kupować akcje żeby nie zostać na lodzie.Efekt kurs poszedł tego dnia ok 120% a ja sprzedałem wszystko i nawet na sporym plusie
Tylko trzeba mieć kasę,być odważnym i głowę na karku.
widze ze nie odnosisz sie do tego co pisze a co ci wygodne
a widzisz roznice, ze masz wtopione powiedzmy 10k, a masz wtopione 20k a pozniej 30k bo usredniasz i spolka np bankrutuje i zostajesz z niczym, ale nie... twoje spolki zawsze odbijaja nigdy nie ma wtopy... napewno nie wiesz co to petrolinvest i jak sie skonczyla jego historia i twoja technika usredniania.... podpowiem, z 100 zl do 1 gr ? ile razy ludzie usredniali ? ale to tylko przyklad ...
naprawde szkoda mojego czasu, ale to co piszesz jest tak prymitywne ze nawet najwieksi laicy tutaj widza ze nie ma sensu...
pieniadze, tak zeby stracic musisz miec, a glowe na karku i odwage? to nie na gieldzie, glowe na karku to w tartaku a odwaga to ze spadochronu... widac ze o gieldzie wiesz niewiele...