Oni nie myślą logicznie z następnym kwartałem odpadnie z C/z Q2 22 który odpowiada za większość zysku z tego okresu, wszyscy inwestorzy to widzą tylko nie troglodyci z tego forum :) to że inwestowanie w gaming w oparciu o C/z to beznadziejna strategia bo liczy się to co przed spółka to już inna kwestia.
to Ty niemyslisz, piszac takie bzdury C/Z było wyższe niż bedzie w Q2 2023, juz w zeszłym roku, i gdzie był kurs? gdzie wasze 3.99, gdzie wasze 3.00, gdzie wasza 2.00?
Hahahaha w innym wątku zarzucilem Ci że zawsze jak brak Ci argumentów piszesz "gdzie Wasze 3zl" twierdziłes że to nieprawda :) po raz setny gupełku odpisuje na to samo pytanie : nigdy nie napisałem że będzie 3 albo 2 acz jest znacznie bliżej 3 niż poziomów na których naganialiście więc pytając gdzie 3 sam siebie zaorałeś, otóż 3 jest całkiem niedaleko.
Manipulacje w stylu TVP prawda jest taka że PRAWIE zawsze piszesz ta sama głupotę która kompromitujesz się intelektualnie nie rozumiejąc że 3 są blisko w przeciwieństwie do poziomów od których naganiasz. Ty będziesz odwracał kota ogonem bo nie robisz tak zawsze Wow! To że robisz to w ogóle świadczy o twojej dramatycznej kondycji psychicznej.
Jakie to ma znaczenie czy kompromitujesz się w ten sam sposób zawsze czy tylko w 9/10 przypadków? Myślisz że jestes górą w którymś z tych dwóch scenariuszy? :) jak głupiutkim trzeba być żeby brać wszystko tak dosłownie... To są Twoje życiowe tryumfy co prawda spółka która masz w portfelu spadła 70% ale za to nie ma jeszcze 3 z przodu, co prawda robisz z siebie clowna na forum ale za to PRAWIE zawsze a nie zawsze. Brawo trzymaj tak dalej!
czyli jednak wybrałes cyrk i dyskredytowanie własnej osoby, swoim lenistwem
nie lubisz odrabiac zadania domowoweg widzę
wiele się nie pomyliłemm, zamiast wyzywac mi rodziców, rozsiewasz teorie jakoby na tym forum było grono widzów, którzy jednoznacznie okreslili moją osobę jako "tu epitet" i masz dostep do wyników tego głosowania. Wcale nie klamiesz, mówisz nam serio, nie wymysliłes niczego, tylko po to, żeby w tak załosny sposob probować wygrac dyskusję. i wcale nie jest prawdą że nie umiesz czytac ze zrozumieniem, Ty poprostu nie zwracasz uwagi na rzeczy których nie rozumiesz xD