Jaka to aktualizacja, to odgrzewanie tego samego kotleta. Za rok czy dwa sz bedzie to samo opowiadał, tyle ze w nowej szacie graficznej power pointa. Niech sie skupi na konkretach, a nie na bajkach o setkach spotkan, kilkudziesieciu rozmowac, super zainteresowaniu od podmiotow - co z tego wynika dla spółki, bo tego nie widac na jakimkolwiek interwale czasowym notowan.Jakbym w te wykresy nie patrzyl widac tylko kupno po kilkaset sztuk, moze parę kilo.
Dokładnie mam to samo zdanie
Ogólniki
Brak konkretów
Jakie leki w popelinie?
Jaki plan?
Pitolenie o AI
Jeśli tak to dlaczego komukolwiek płacić ????
Bez wsparcia politycznego to bankrut
Jak NCBiR upomni się o rozliczenie 34 mln to będzie jeszcze gorzej …
Wybory zadecydują, ale wg mnie to piach
Patrząc na to co mówili i na zaktualizowana strategie to powinnismy oczekiwać partneringu dla OATD-02 w ciągu najbliższych 9 miesięcy. OATD-01 nie będzie miał partneringu wg mnie aż nie zaczną działać z drugim wskazaniem bo sama sarkoidoza jest mało warta, coś wspominali ze rynek z lekami na sarkoidoze wynosi ok 1mld USD, nie chcą tego przyznać ale na IPF ta cząsteczka może nie działać zadowalająco.
Dwie cząsteczki kandydatki na lek
To portfolio zabija
Normalnie startuje się z kilkudziesięciu tysięcy a zostaje ułamek procenta
Zwykle szuka się leku na chorobę, a nie szuka się na co to może działać
Chore…
No ale nie o lek tu chodzi tylko przepływy finansowe
W ogóle to po co była aktualizacja strategii i to wczorajsze spotkanie ? nie za bardzo mogłem wczoraj w całości oglądać i może coś ważnego przeoczyłem !
Ja uważam że niestety w momencie jak ogłoszą emisję i cena będzie poMuszą mocno spinać poślady żeby podpisać jakąś umowę przed emisją żeby pokazać że jest potencjał i podbić nieco cenę. Jeżeli nic im się nie uda sprzedać to ciężko będzie uplasować nową emisję w dobrej cenie. oatd-01 do 2025 jest nie do sprzedania, tym bardziej że badanie jest double blinded i wyniki muszą być podane w raporcie na koniec. Jedyny plus tego badania z tego co mówili jest taki że mogą po pierwszym etapie oceny działania, jeżeli lek nie wykaże działania leczniczego to mogą od razu zakończyć i nie ponosić dalszych kosztów.
Prawda jest taka, ze nic nie maja, zadnego inwestora powaznie zainteresowanego ktorakolwiek cząsteczka nie ma. Dlaczego? Bo brak jest jakiejkolwiek reakcji na kursie. W przeciwnym wypadku by to bylo po prostu widac. Rozmowy przy kawie i ciasteczkach to sz moze sobie i z Buffetem prowadzic (jak odpowiednio zaplaci za takie spotkanie).
Technicznie spłukani. Szu&friends mają zapisane akcje i wygląda, ze ktoś szuka sposobu jak wirtualną kasę zamienić na prawdziwą. Czym to się różni od Pure, znajomościami?
Stratedzy się znaleźli z ciechocinka. Od pięciu lat mają jedno jedyne zadanie - sprzedać oatd1 lub oatd2. Nie potrafią tego zrobić, więc zastępczo produkują coraz to nowe "strategie" wyciągania pieniędzy, tym razem padło na nas - akcjonariuszy. Może lepiej niech się zajmą wojskowością i sobie strategicznie strzałki na mapie przesuwają.
ps. To żenujące odwoływanie się do AI, próbując podczepić się pod modę, brzmiało wręcz rozpaczliwie.