Pojęcia nie mam, tweety, że wyszło widziało kilkanaście tys osób. Na samym itch gier jest sporo więc całkiem nieźle się przebili, dziś sprawdzałem było na 18 miejscu później na 17. Tak czy inaczej jest w sprzedaży i kasa leci do squibly. Prędzej czy później będzie na steam więc łatwiej nam będzie to sprawdzić.
no i co Ci z twego ,jakies top sellersy,5 ,6 ,30 pozzycja na steamach , jak spolka po 8 groszy i nikt tego nie rusza od dawna , jakby cos to bylo warte to by to pociagneli na 30-40gr. nikt sie tym nie interesuje ,totalana odyseja to ngg
Dnia 2023-07-08 o godz. 11:44 ~bylu napisał(a): > no i co Ci z twego ,jakies top sellersy,5 ,6 ,30 pozzycja na steamach , > jak spolka po 8 groszy i nikt tego nie rusza od dawna , > jakby cos to bylo warte to by to pociagneli na 30-40gr. > nikt sie tym nie interesuje ,totalana odyseja to ngg
Gram tu lata i ma takich jaknty krocie zarabiam. Poprzednio gdy zbieralem tez tacy jak ty marudzili. Długo bralem koło 8,9 nawet, zebrałem pona 1mln alcji. Marudzenia było. Potem szacowane i pompa na 15gr, od 12gr wywalałem. I tak ti sie zarabia lata, wczesniej po te30gr czy 40gr tez.
Dlatego jak już marudzisz to maudz więcej bo cieniutko sypią a czasu mamy jeszcze dużo. No misiu do dzieła tacy są potrzebni marudy. Kup sobie 10 spolek co szura po dnie i zarobisz sporo. Tylko trzeba mieć gotowki dużo a nie kupic za 10k i ujadać :)
8gr ale lipa co, marudz dalej, narzekać!!
A dlaczego warto brać w obecnych cenach, tego nie zrozumiesz
Po co ludzie idą na gielde marudzic???
Latało poniżej 8gr to wyli teraz posprzątane i jest powyzej 8 to marudzenie.
I tak w kolo a jak jest tu pompa to wskakując po każdej ceni. Identycznie marudzili przed ostatnim odpalem a pt3m tratowali sie i brali na gorce. Ale jak ktoś ma 5-10k to g... zarobi.
Tu rzadko ale są rajdy
Zbiera sie po cichu.
W chwili przerwy sprawdziłem - jak na blisko 12,5k gier wymienionych tu https://itch.io/games/top-sellers/store Odyssey tactics plasuje się mniej więcej na 700 pozycji, nie wiem czy to dobrze czy nie ale mniej więcej tak to wygląda.
Uważam, że dobrze i jak na wczesną wersję trzyma się całkiem ok po takim czasie. Myślę że to top sellers ładnie się przełoży na zysk za q3.
A teraz niech reszta pisze, że luka i że prezes sypał i Rosiński też sypał. Kto kumaty ten zarobi.
Zrobiłem ten wysiłek i kliknąłem tu i tam: 520 pozycja więc jak na prealfę i ilość gier na inch.io to chyba nadal nie jest źle, a że gra wyszła w q3 to wejdzie w raport okres jej najlepszej sprzedaży - i oby był "zacny" :D
mały hint:
jak ? no nie na piechotę, trzeba przewinąć listę aż się znajdzie kafelek z grą - poscrolować trochę i to jedyne co się robi na piechotę, potem cmd+f znajdujemy po nazwie, prawy click na kafelek -> inspect, mamy wskazanie na konkretnego diva w klasie całego grida, copy -> full Xpath, wklejamy do jakiegoś notatnika wygląda to tak: /html/body/div[2]/div/div[2]/div/div[2]/div/div[520])