Weź qwerty czy tam Elczapo czy jak ty tam lubisz się chociaż podpisuj jakoś w jeden sposób. Będzin - powodzenia, mam popcorn i obserwuję tą loteryjkę. ile tam włożyłeś? ile zaryzykowałeś? hazardzik tam ostry odchodzi, a gpw już bananową nie jest, a bardziej przypomina patogiełdę w tym momencie.
Dnia 2023-06-29 o godz. 16:55 pawelpablo napisał(a): > Weź qwerty czy tam Elczapo czy jak ty tam lubisz się chociaż podpisuj jakoś w jeden sposób. > Będzin - powodzenia, mam popcorn i obserwuję tą loteryjkę. > ile tam włożyłeś? ile zaryzykowałeś? hazardzik tam ostry odchodzi, a gpw już bananową nie jest, a bardziej przypomina patogiełdę w tym momencie.
Pablo czy mowilem ci juz kiedys ze NIGDY nie odzyskasz kasy z NGG ??? Tak jakbys ja przegral w kasynie. Nie ma….
qwerty mój ulubiony forumowy kolego, ty masz takie podejście ja mam inne, ja w bankruta co jest pompowany do niebotycznych rozmiarów... w życiu bym tam kasy nie położył tym bardziej jak się politycy do tego mieszają - jakieś fundamenty muszą być.
Ngg - cierpliwa ze mnie bestia poczekam na znacznie wyższe poziomy niż te po których kupowałem tutaj cokolwiek. Z gamedevu Cig i CDP dały na tyle dużo zarobić w tym roku, że portfel ma się bardzo dobrze i dzięki temu, może spokojnie sobie tutaj leżeć kasa nawet i z 5 lat. A jak widzisz, dwie spółki mi odeszły więc mam dzięki temu trochę więcej czasu, żeby śledzić co się tutaj dzieje (dzielę się, masz na tacy więc nie dziękuj) ;)
Dnia 2023-06-29 o godz. 17:13 pawelpablo napisał(a): > qwerty mój ulubiony forumowy kolego, ty masz takie podejście ja mam inne, ja w bankruta co jest pompowany do niebotycznych rozmiarów... w życiu bym tam kasy nie położył tym bardziej jak się politycy do tego mieszają - jakieś fundamenty muszą być. > > Ngg - cierpliwa ze mnie bestia poczekam na znacznie wyższe poziomy niż te po których kupowałem tutaj cokolwiek. > Z gamedevu Cig i CDP dały na tyle dużo zarobić w tym roku, że portfel ma się bardzo dobrze i dzięki temu, może spokojnie sobie tutaj leżeć kasa nawet i z 5 lat. > A jak widzisz, dwie spółki mi odeszły więc mam dzięki temu trochę więcej czasu, żeby śledzić co się tutaj dzieje (dzielę się, masz na tacy więc nie dziękuj) ;) > > Udanej reszty dnia.
Pablo wszystkie twoje zarobki to sa fantazje. Ty nigdy i nigdzie nic nie zarobiles. W fantazjowaniu jestes dobry. W gieldzie jestes przegrywem. Oszukac mozesz tylko samego siebie. Te twoe czekanie 5 lat aby tu odrobic to kolejne fantazje. Nic nie odrobisz. Przegrales ….