Nie siej zamętu. We wtorek ogłosili, że nie przyjmują więcej zapisów, więc sprzedał jakiś grubas, czyli Allianz. Wezwanie specjalnie było pod nich ustawione.
No nie sieje zamętu że sprzedali KI tylko komuś innemu czyli moim zdaniem dobrze. Widziałem raport z dzisiaj że sprzedali wszystko co mieli. A jest po wezwaniu. Liczącym się graczem było NN i obstawiam że jak to oni i poinformują o tym to będą skupować papier
I cena wystrzeli jak będą chcieli zebrać ulice.
Sprzedali w zaproszeniu a teraz widać że ciągle ktoś kupuje po 5 kilo papiera od wczoraj czyżby oni , nie wykluczone , teraz do 5 % nie muszą informować . Jeżeli tak to ulica zaraz zostanie bez papieru
Co się najadłem emocji i co zebrałem nauki to moje, ale szczerze mówiąc, jeśli jutro będzie kolejna dobra sesja to raczej powoli czas zbierać zabawki. Myślę, że kurs podejdzie pod 54 i wtedy kto nie odda, raczej popełni błąd. Pisałem wczesniej, ale nie wiezialem ze KI zebralo Allianz, wiec teraz kurs 54 to wiecej niz ostatnie slowo. Wspaniale sie tu bawilem i odebralem wspaniala lecje. Nie kpie. Gram od niedawna, i nie mialem okazji obserowac wezwania majac jakis tam skromniutki pakiecik. Szkoda tylko jednego... kupilem Ciech z nadzieja na sredni termin, a tu po roku trzeba sie pakowac. ostatecznie 50% zysku to i tak wiecej niz REWELACJA +LEKCJA! Pozdrawiam i dziekuje.