Demokratyczna większość,patrząc po wycenie, uważa spółkę za śmieciową. Jest kilku zapaleńców w tym i ja ,że jej rzeczywista wartość jest w okolicach wartości księgowej lub wyżej. :)
Dnia 2023-06-29 o godz. 11:38 ~doAutor napisał(a): > czy przypadkiem Kogeneracja nie jest wiecej wart od bedzina
Jest, poza tym wszystkie wskaźniki ma lepsze i o wieeeeele mniejsze zadłużenie :) Jak zbiorą wystarczająco akcji to podejrzewam że na niewielkim wolumenie wyciągną w okolice 350 - 400 zł skoro będzin już na 112 wyciągnęli, a TKO jest 150 zł ;) Swoją drogą mateuszek nieźle pomógł wystraszyć ulicę i wytrzepać z akcji na będzinie ;)
Dnia 2023-06-29 o godz. 11:56 ~Chris napisał(a): > tutaj problem polega na tym ze kupuje tylko ulica, > a w Bedzinie kupuja udzialowcy zeby zwiekszyc %glosow na walnym i wplywu na firme, > tutaj tego nie ma, > zobaczcie jak malo jest chetnych po stronie kupna, > a zukrytego dorzucaja do kotla bo dla nich to jest cena petarda i tak, w koncu po latach maja zainteresowanie spolka i mogą spieniezyc troche akcji
Nie rozśmieszaj mnie XD Po latach? po całych 5 latach wywalają żeby sprzedać ze stratą 50%? XD Głupszych od siebie szukasz czy taki prikaz od spółdzielni że ulicę trzeba zachęcić do oddawania przed prawdziwymi wzrostami? XD
jak kupowała ulica to obroty na sesję były kilo akcji i to nie zawsze ewidentnie zbiera zawodowiec tylko delikatnie żeby jak najwięcej kupić jak ruszy to trzymaj się kto może
Jak tam Twoje 10 zł kup sobie pakiecik i dobieraj jak ja dziś dobrałem 250 po 40.3 i przy następnej wolnej Kasi znowu dobiorę dodam ze przez miesiąc obróciło się ponad 10 % wolnego wolumenu
Najgorsza była dla niego trauma jak nie kupił po 26 i odjechało mu....
Podświadomość mówi mu, może wróci, może podwójny dołek :) ....i dlatego takie głupoty wypisuje