w akcjonariacie Monnari poniżej 5%? na walnym ktoś był kto może potwierdzić obecność pełnomocnika Funduszu? Jesli to faktycznie prawda to fund ze stanów bierze Monię w objęcia
Zobaczymy w drugiej połowie roku może pojawić się sporo informacji które będą mocno reagowały na kurs akcji jeżeli pojawi się przejęcie lub połączenie z inna firmą no to zacznie się tutaj rajd .Póki co czekamy i zobaczymy jak sytuacja się rozwinie .....
ja się dziwie teraz że mało kto docenia tą spółkę bo jest mega tania .Ma gotówkę , majątek , i zyski . Spodziewam się że tu szybko będzie 6zł a następnie idziemy na 2cyfrowe wartości
Dnia 2023-06-30 o godz. 12:14 ~asd napisał(a): > ja się dziwie teraz że mało kto docenia tą spółkę bo jest mega tania .Ma gotówkę , majątek , i zyski . Spodziewam się że tu szybko będzie 6zł a następnie idziemy na 2cyfrowe wartości
Wszystko w swoim czasie asd będziesz mega zadowolony i to jeszcze w tym roku .Co do kursu nie jeden tutaj będzie przecierał oczy z zdumienia .
oby Twoje słowa się sprawdziły ...zaznaczam że nie jestem z żadnej spółdzielni jak to jeden kmiotek cały czas tu wypisuje ... mam sporo akcji i jestem zainteresowany wzrostem ..nie sprzedam poniżej 10 zeta
Jest wiele powodów dla których powinien kurs kosztować więcej niż obecnie + spadek inflacji + spadek kursu dolara + wzrost ilości sklepów + wejście na zalandoo + MOŻLIWE PRZEJECIE + inwestowanie w marketing, rozponoznawalność marki (monnari sponsorem miss polski) + inwestowanie w nieruchomości + inne (wzrost 500+ , czyli możliwe, że ludzie więcej wydawać będą na zakupy)
Może się mylę. Jeśli nie podziękujecie przy cenie 20 zł.
Każdy sam podejmuje decyzje
Ja w spółkę wierzę bo ma niskie wskaźniki w porównaniu do konkurencyjności, więc jest duże pole do wzrostów. Spółka niedowartościowana.
Bywają na forum ciekawe wpisy. Nie mówię o takich, co mówią, o cenie spółki, tylko pokazują kierunek ceny i dlaczego ta cena ma taka być.
te 20zł to na początek , bo i więcej rozdawnictwa idzie przed wyborami , dolar spada 800plus , ceny energii węgla ropy gazu spadają . A najważniejsze spółka bez długów i z kasą na koncie , tu kierunek jeden i czekamy na przejęcia czegoś ciekawego i co dalej co do nieruchomości we Wrocławiu
Pożyjemy zobaczymy ale jedno jest pewne jak pójdą infa może być ciekawie zobaczcie co się działo na będziniu teraz w ciągu miesiąca kurs poszedł 2 tyś % bez infa żadnego a spółka zadłużona po uszy ! Na Monnari przy takich fundamentach kurs byłby zrozumiały .
Tutaj będzie 15 zł niebawem bez reklamy. Dlaczego? +wejście na Zalando + spadek inflacji + 800 plus + powiększenie ilości sklepów + nieruchomości + brak dywidendy -> przejęcie jakiejś firmy o czym mówi Prezes Monnarii co spowoduje realny wzrost wyceny akcji + spadek kursu dolara + spółka niedofinansowana względem innych
Potrzeba reklamy? Nie sądzę :)
To nie są moje widzi mi się. Każdy kto tutaj jest, wie, że kierunek jest jeden > 15 zł
Z tego co mi wiadomo na dzień dzisiejszy akcjonariuszami są wyłacznie podmioty krajowe oraz nie ma żadnych śladów aby naszą spółką interesował się jakiś zagraniczny podmiot.
Spółdzielnia rozpowszechnia newsy dla podgrzania atmosfery.
Dnia 2023-07-03 o godz. 23:17 ~piozio napisał(a): > Kiedy news przyjdzie to nie czas kupować > > Mi się spółka podoba, bo jest konkretna, wiarygodna, a Prezes rzeczowo i konkretnie odpowiada na pytania > > Nie mam również podstaw by nie wierzyć w Prezesa? > np. Obiecał, że spółka wejdzie na Zalando? > > I co weszła > > Pogadamy jak akcje będą po > 15 zł > Może dużo więcej. Czas pokaże
Wszystko w swoim czasie jak pojawią się pierwsze oficjalne informacje kurs będzie wtedy wisiał tak zawsze jest a więc nic tylko czekać bo nie znamy ani dnia ani godziny jak pojawi się informacja poufna .Tylko wtedy kurs będzie już wisiał ....
Dnia 2023-07-04 o godz. 13:18 ~Mark napisał(a): > Dnia 2023-07-03 o godz. 23:17 ~piozio napisał(a): > > Kiedy news przyjdzie to nie czas kupować > > > > Mi się spółka podoba, bo jest konkretna, wiarygodna, a Prezes rzeczowo i konkretnie odpowiada na pytania > > > > Nie mam również podstaw by nie wierzyć w Prezesa? > > np. Obiecał, że spółka wejdzie na Zalando? > > > > I co weszła > > > > Pogadamy jak akcje będą po > 15 zł > > Może dużo więcej. Czas pokaże > > Wszystko w swoim czasie jak pojawią się pierwsze oficjalne informacje kurs będzie wtedy wisiał tak zawsze jest a więc nic tylko czekać bo nie znamy ani dnia ani godziny jak pojawi się informacja poufna .Tylko wtedy kurs będzie już wisiał ....
Czekamy Mark :) widząc jak waruje spółdzielnia na forum i jak jest czujna widać że idą grube infa i to będzie chyba strzał jak na będziniu :)
Dnia 2023-07-04 o godz. 14:11 ~Janko napisał(a): > rumek tępaki z spółdzielni banku Bps to największe nieudaczni.ki są co wiedza już wszyscy widząc ich pseudorekomendacje chybione w 100 % hahahah :)))
Dnia 2023-06-29 o godz. 10:07 ~rumek napisał(a): > w akcjonariacie Monnari poniżej 5%? > na walnym ktoś był kto może potwierdzić obecność pełnomocnika Funduszu? > Jesli to faktycznie prawda to fund ze stanów bierze Monię w objęcia
Zobaczymy może się w końcu ktoś ujawni jak zbierze więcej akcji ......