Ej Bolek Bolek. To ty jeszcze nie wiesz że biedni liczą złotówki a bogaci grosze. Jak cenna musi być to spółka skoro jest warta aby schylić się po jedną akcję.
Plankton ,
Coś Ci słabo idzie zbieranie ,
Spokojnie Panowie tak jak mówiłem idziemy na południe ,
Oby wyniki II kw okazały się korzystne , bo inaczej 10 jak nic
*Rozum a konkretnie o które niskie ceny energii Ci chodzi ? Bo raczej nie z Czech 628 euro/MWh. Na Węgrzech było najniżej 71 euro/MWh czyli nadal zarabiali, w czerwcu będzie raczej 100 euro/MWh. To konkretnie w którym kraju jest ten cenowy dramat ?
Zacząłem ostatnio sobie sprawdzać nicki (na IP mi się nie chce patrzeć, ale wiem, że wielu zmienia nicki) i jest ciekawa (ale chyba oczywista) zależność.
Np. jak widzę "Rozum", albo "Vacek" itp. to zanim rozwinę komentarze już wiem, że będzie to lament, płacz, wyśmiewanie i obśmiewanie spółki. Póki co za każdym razem to się sprawdza. Panowie, dla mnie Wasza wiarygodność jest mocno wątpliwa. W tym co robicie jesteście ukierunkowani na cel (ale swój cel).
To spróbuj naganiać na wzrosty pod wieloma nikami!! Zobaczysz efekt!! Zero!! To naganianie na forum nie ma żadnego wpływu na kurs!! Kurs spada pod presją słabych wyników i sprzedaży akcji przez zarząd!!!
Jak na dzień dzisiejszy, to macie już obiecane ponad 50% do zarobienia, a jak dalej tak pójdzie i więcej spadnie, to będziecie mogli zarobić nawet 100%.