Firma w ogóle przestała się kontaktować z akcjonariuszami. Czy drobni mogą coś zrobić, żeby pociągnąć prezesa do odpowiedzialności prawnej i finansowej? To już nawet nie jest śmieszne. Mam zamrożone środki i nie mogę nic z nimi zrobić dzięki "troskliwości" GPW.
Free pisz jaśniej bo coś Cię nie lubią.
Najgorsze jest to że Prezes i firma może sobie jakoś funkcjonować, sam właściciel będzie miał niezłe pobory,
to uderza tylko nas ten marny ff.Kpina.
A co tutaj więcej pisać? Na GPW i KNF nie ma co liczyć. Oni potrafią tylko zawiesić notowania i dociskać drobnych. Jeszcze dowalą kolejne kary bezpośrednio spółce, czyli nam, zamiast osobom kierującym spółka. Kto w ogóle tworzył te przepisy?
Dobrze, że Prezes ma tak dużo akcji, bo inaczej w ogóle bym się spodziewał że spółka idzie z torbami. Tak przynajmniej jest szansa że się będzie starał przepchać ten swój niewydarzony raport przez audytora. Podejrzewam, ze niezłe tam kwiatki muszą być skoro dwa miesiące będą to negocjować
To mój ostatni post do lipca. Jak będzie bliżej terminu wydania raportu to wtedy się nią znowu zainteresuję, bo szkoda na nią czasu obecnie.
Cieszę się tylko, że mam tutaj tylko jakieś 6-7% kapitału. Oczywiście boli, że leży i się kisi zamiast pracować, ale co zrobisz.