Sprawdz forum Cognar. Po mojej prowokacji na tutejszym forum zaraz blazny zlecialy sie na tamtejsze forum. Oczywiscie akcji nie maja ale wpisy musialy byc......pieknie im popsułem zarobek od pazdziernika:):):)
To lepsze uczucie niz zarobić ponad 100% tutaj:)
Ps.
Ip 31.6.159 napewno tego posta przeczytasz wiec realizacji zyskow dlugo nie bedzie na Cognor podobnie jak i tutaj:)
Obys choc tej jeden raz mial racje i wróciło na 19zl to wtedy znow bym zaczal cie szanowac jak to bylo w ubieglym roku.
Choc jeden raz napisz prawde...:)
Dnia 2023-06-28 o godz. 22:33 ~Piracik33 napisał(a): > Obys choc tej jeden raz mial racje i wróciło na 19zl to wtedy znow bym zaczal cie szanowac jak to bylo w ubieglym roku. > > Choc jeden raz napisz prawde...:)
piracik33 też bym chciał by to rosło bo mam akcje i stratę ale widzisz chyba słabość papiera, oddają już po 22,75 i obawiam się że dystrybucja sprowadzi kurs niżej.
dodam tylko jeszcze że nasi pryncypałowie o wiele wyżej widzą na obecną chwilę potencjał wzrostu np. na pkpc czy action niż na mdg. Spekuła zmniejszyła również zainteresowanie tym papierem co widać gołym okiem po słabości kursu ... ale tak na prawdę nikt Ci nie powie dalszego rozwoju sytuacji bo niewielu je zna, ja jej również nie znam.