• I poszło Autor: mc25 [212.160.227.*]
    Nie wtrzymałem ciśnienia i dokonałem zapisu. Bałem się zostać, zbyt wiele niewiadomych co zrobi Hydro,ile udało im się skupić. Teraz to tylko czas pokaże czy decyzja była właściwa.
  • Re: I poszło Autor: ~Ketchup [46.204.109.*]
    Właśnie wyszło info że mają ponad 90 procent . Ostrzegają też że mają wystarczająca ilość akcji do głosowania delistingu. Z tym że aby głosować ten delisting potrzebne by było osobne wezwanie dodatkowe to co jest nie uprawnia do głosowania . No ale to nic nie wnosi cena i tak była by ta sama .
  • Re: I poszło Autor: mc25 [212.160.227.*]
    Jednym słowem należałoby pakować się za wszystko jak cena by sadła. A potem spokojnie czekać na następne wezwanie po 82.
    No ale cena raczej będzie się kręcić w tych okolicach może trochę niżej nawet z 5 zł niżej ale to by trzeba czekać nie wiadomo ile. Ciekawe jaka cena będzie jutro bo to już będzie cena uwolniona od wezwania.
  • Re: I poszło Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Jeżeli kupią poniżej 95% to wtedy ogłaszają kolejne wezwanie I robią walne o wycofanie z gpw w międzyczasie.
    Wezwanie będzie trwać 2 mies + przymusowy wykup około 3 mies. Więc 6 mies trzeba liczyć gdzieś z jakoś jakby się przeciągnęło.
    Niekoniecznie po 82zl. Kurs zacznie spadać , fundusze nie będą kupowac minie 6 mies i zmieni się średnia 3 mies. Jak przekroczą 95% kupowanie jest bezpieczne na conajmiej 3 mies jakby bylo z 5% taniej to się oplaca
  • Re: I poszło Autor: mc25 [212.160.227.*]
    Nie wiem na 100%, ale zdaje mi się że cena przymusowego wykupu nie może być mniejsza niż najwyższa z wezwania czyli = 82 zł. I w tym przypadku średnie nie mają znaczenia.
    Jeżeli przekroczą 95% to Cena przymusowego oczywiście będzie 82zl.
    Kto uważa że przekroczą 95% może kupowac już jutro taniej, jeżeli nie przekroczą będzie zwala może nawet na 70 zł bo przeciągnie się to bardzo w czasie i cena może być inna. Chyba że jak pisałem wcześniej ogłoszą niedlugo kolejne wezwanie zależy jak im się spieszy.
    Nie co pisać teorii jak to pisał ketchup1 trzeba poczekać do 5 lipca i wszystko będzie wiadomo co dalej.
    Teori to w ciągu ostatnich 2 miesięcy to najwięcej napisałeś Ty po kilka dziennie. A jeszcze kwestia tych 6 miesięcy o których piszesz. Skąd Ty to bierzesz . Cena wezwania i cena przymusowego to art między innymi 72 a . Więc co Ty tu wypisujesz . Obowiązuje cena tutaj 82 przez następny rok czy to w przymusowym czy to w następnym wezeaniu. Więc na 70 nie spadnie
    79.2 art oczywiście
    I jeszce taka kwestia jest ze jak dla mnie oni będą starać się dobrnąć jednak do 95 procent bez wcześniejszego wychodzenia z giełdy . Jak wyjdą z giełdy a potem chcieli by robić przymusowy to wtedy cenę wyznacza już biegły. No i samo następne wezwanie mogą zrobić w wyższej cenie i nie będą musieli wyrównywać tym z obecnego wezwania więc może się się pokusza o większą cenę . Ale to się chyba nie zdarzyło i w przypadku tych skąpców to tym bardziej.
    Faktycznie jest 12 mies, pomyliło mi się jeżeli by kupowali powyżej 82zl w ciągi 6 miesiecy musieli by wyrównać cenę innym z wezwania. Jeżeli brakuje im niecałe 10% to nie sprzedały wszystkie fundusze jeszcze albo Elemental swoich 4%.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [71.19.251.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [68.235.32.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.236.200.*]
  • Re: I poszło Autor: ~GrubyTomi [198.8.85.*]

DITIX zbierają coś się szykuje? 3mln kapitalizacja, wykres bajka
  • Re: I poszło Autor: ~Makrela [198.8.85.*]

DITIX rusza, spółka warta zainteresowania, kapitalizacja 3mln, przegląd opcji strategicznych do 30 września. Wykres pokazuje zmiane trendu zasięg 25gr
  • Re: I poszło Autor: ~Marek [68.235.32.*]

Wierzyciel również dobry typ wart zainteresowania, Mycodern i Vakomtek jakieś ruchy
[x]
ALUMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.