• Jest jeden pomysł Autor: ~zakalec_55 [217.149.243.*]
    Jak największa ilość łapek w górę spowoduje, że zdefajdas-stomijas w końcu popuści kloca na 55 - co wy na to?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.127.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jest jeden pomysł Autor: ~zakalec_55 [217.149.243.*]
    To teraz wyszło szydło z otworu, że to tylko takie fekalistyczne fantazje były, a miało być pewne jak wyciek brązowego nawozu z latryny na wiosnę....chłe chłe chłe
    Tak więc ty nic nie możesz, siliłeś się na jakiego majstra od spłuczki, a tym czasem taki miękkim kijem robiony mitoman-stomijka-perectum...chłe chłe chłe
  • Re: Jest jeden pomysł Autor: ~Sam-Obfajdas [185.189.127.*]
    Ładnie pojechałeś :) Pamiętasz w jakim kontekście to było mówione czy leków zabrakło?
    hehe, gadałeś coś po tym, długo po fakcie, ale najsampierw udawałeś nieomylca, tak więc daruj sobie te leki, a może sam weź ze dwa litry lecytyny...chłe chłe chłe
  • Re: Jest jeden pomysł Autor: ~Sam-Obfajdas [185.226.61.*]
    Chyba wtedy byles we Tworkach, wiec mozesz nie kojarzyc - faktycznie. Tak czy inaczej kierunek obrany pytanie czy dobierac po 110-120 czy czekac?
    Zgadza się, ja ponownie będę dobierał po 55, wszak już tyle razy na tym poziomie dobierałem, że od tego dobierania całkiem jestem skołowany...chłe chłe chłe
    Ci z Tworek też czekają, żeby tam dobrać, tylko ty stomijak nie potrafisz jak facet się porządnie wyżympolić....chłe chłe chłe
  • Re: Jest jeden pomysł Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.235.*]
    Dobrze ze z nimi to pouzgadniales - a mozesz im stuknac tam w sciane i dac sygnal do “kupuj” moze pomoze, chle chle chle
[x]
NOCTILUCA 0,00% 102,50 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.