Dnia 2023-06-27 o godz. 08:00 ~Obserwator napisał(a): > Pięknie obniżyli kurs. Jeszcze lepszy czas do zakupów. Ciekawe jak kurs wystrzeli po wstępnych wynikach za Q2. Będą b.dobre.
to się okaże, a piszesz, jakbyś miał jakąś tajemną wiedzę ze spółki... dopiero co słyszałem tu od niektórych, że na koniec czerwca to 40 zł zobaczymy, a może i 45... split by sie tu przydał, może byłoby stabilniej z tym kursem i jakiś animator
No wiadomo. dodruk akcji musiał się odbić na kursie. i to widać, ze od razu po przekazaniu akcji częśc akcjonariuszy zrobiła zrzut. kto czytał to sprzedał po 37 i czekał na rozsprzedaż nowych akcjonariuszy. Ja jeszcze czekam na większy dołek, zakup i czekam na wyniki. ANS stał sie fajnym papierm na shorta dzieki swojej polityce programów motywacyjnych i akwizycyjnych;)
Dnia 2023-06-27 o godz. 09:40 ~Obserwator napisał(a): > No wiadomo. dodruk akcji musiał się odbić na kursie. i to widać, ze od razu po przekazaniu akcji częśc akcjonariuszy zrobiła zrzut. kto czytał to sprzedał po 37 i czekał na rozsprzedaż nowych akcjonariuszy. Ja jeszcze czekam na większy dołek, zakup i czekam na wyniki. ANS stał sie fajnym papierm na shorta dzieki swojej polityce programów motywacyjnych i akwizycyjnych;)
większego dużo dołka nie będzie raczej, podkreślam raczej, wiec nie ma co specjalnie czekać... to nie był zrzut akcjonariuszy... taka mała ilość?
Czy patrzycie na miesięczny i obroty? Volumen spada od szczytu wraz ze spadkiem ceny. Więc jak? Dobrze czy źle? Dobrze. Tym bardziej po takiej emisji. Zróbcie sobie linie po zamknięciach. Ja dostrzegam oRGR z spreadem +20 zł (36 - 16 / szczyt - low). Pytanie tylko jedno. Kiedy >50 zł ? Dołek może być w okolicach 28-29 zł. Czyli "wokół" ceny emisji, i tam też wypada EMA-200 oraz 38.2% od 36.20-16 zł. Równie dobrze możemy zatrzymać się na 30 zł.