• W górę po wstępnych wynikach za Q2 Autor: ~Obserwator [94.254.152.*]
    Pięknie obniżyli kurs. Jeszcze lepszy czas do zakupów. Ciekawe jak kurs wystrzeli po wstępnych wynikach za Q2. Będą b.dobre.
  • Re: W górę po wstępnych wynikach za Q2 Autor: ~szakal [193.41.230.*]
    Dnia 2023-06-27 o godz. 08:00 ~Obserwator napisał(a):
    > Pięknie obniżyli kurs. Jeszcze lepszy czas do zakupów. Ciekawe jak kurs wystrzeli po wstępnych wynikach za Q2. Będą b.dobre.

to się okaże, a piszesz, jakbyś miał jakąś tajemną wiedzę ze spółki... dopiero co słyszałem tu od niektórych, że na koniec czerwca to 40 zł zobaczymy, a może i 45... split by sie tu przydał, może byłoby stabilniej z tym kursem i jakiś animator
  • Re: W górę po wstępnych wynikach za Q2 Autor: ~Obserwator [193.118.253.*]
    No wiadomo. dodruk akcji musiał się odbić na kursie. i to widać, ze od razu po przekazaniu akcji częśc akcjonariuszy zrobiła zrzut. kto czytał to sprzedał po 37 i czekał na rozsprzedaż nowych akcjonariuszy. Ja jeszcze czekam na większy dołek, zakup i czekam na wyniki. ANS stał sie fajnym papierm na shorta dzieki swojej polityce programów motywacyjnych i akwizycyjnych;)
    Dnia 2023-06-27 o godz. 09:40 ~Obserwator napisał(a):
    > No wiadomo. dodruk akcji musiał się odbić na kursie. i to widać, ze od razu po przekazaniu akcji częśc akcjonariuszy zrobiła zrzut. kto czytał to sprzedał po 37 i czekał na rozsprzedaż nowych akcjonariuszy. Ja jeszcze czekam na większy dołek, zakup i czekam na wyniki. ANS stał sie fajnym papierm na shorta dzieki swojej polityce programów motywacyjnych i akwizycyjnych;)

większego dużo dołka nie będzie raczej, podkreślam raczej, wiec nie ma co specjalnie czekać... to nie był zrzut akcjonariuszy... taka mała ilość?
    Myśle o tych małych akcjonariuszach co w ramach motywacyjengo otrzymali akcje. to oni mogli zoribić zrzut.

Dla mnie to już jest ładny dołek. z akcji 37.5 na 31 ;)
  • Re: W górę po wstępnych wynikach za Q2 Autor: ~Omg [37.248.167.*]
    Potwierdzam. Wyniki będą znowu bardzo dobre
    Dnia 2023-06-27 o godz. 11:28 ~Omg napisał(a):
    > Potwierdzam. Wyniki będą znowu bardzo dobre

szklana kula? póki co informacje zewsząd mówią o mniejszej konsumpcji i wydatkach na nią. Masz jakieś źródła, które by temu przeczyły?
  • Re: W górę po wstępnych wynikach za Q2 Autor: ~Omg [37.248.167.*]
    Jak piszę to wiem a jak wiem to piszę
  • Re: W górę po wstępnych wynikach za Q2 Autor: ~helpi [5.173.110.*]
    Czy patrzycie na miesięczny i obroty? Volumen spada od szczytu wraz ze spadkiem ceny. Więc jak? Dobrze czy źle? Dobrze. Tym bardziej po takiej emisji. Zróbcie sobie linie po zamknięciach. Ja dostrzegam oRGR z spreadem +20 zł (36 - 16 / szczyt - low). Pytanie tylko jedno. Kiedy >50 zł ? Dołek może być w okolicach 28-29 zł. Czyli "wokół" ceny emisji, i tam też wypada EMA-200 oraz 38.2% od 36.20-16 zł. Równie dobrze możemy zatrzymać się na 30 zł.
  • Re: W górę po wstępnych wynikach za Q2 Autor: bartsson [193.43.77.*]
    wyniki będą dobre, bardziej interesuje mnie marża która kuleje
    Helpi, zgadzam sie w 100%. No na >50 trzeba poczekać. może w przyszłym roku. Q3 i Q4 powinny być dobre- typowe w tym sektorze. zwłaszcza Q4.
[x]
ANSWEAR 7,59% 31,20 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.