biorąc pod uwagę, że w II kwartale finanse uratowała transakcja sprzedaży udziałów za 500 mln, to co wydarzy się w tym kwartale żeby podtrzymać zyski ?
Dnia 2023-06-26 o godz. 19:34 ~WarenBuffet napisał(a): > Każdy akcjonariusz Millenium życzy sobie takiego scenariusza :) > P.S. Ładna sesja była dzisiaj, 0,46 zł wzrostu na akcję :) > BRAWO!!!
Będzin, to ten, którego cena z 7,00 zł podskoczyła do 150,00 zł ? Może to czekać Millenium ???
6 złotych pękło jak zapałka, tutaj coś dobrego się szykuje, myślę, że jedziemy na 9-10 złotych potem przystanek i pendolino zamieni się w TGV i pomkniemy na 15 złotych.
te6,00 to niepęklo tylko się uszczerbilo i to niewidocznie gruby supie obliczył że mu się po 5,99 oplaci i nie puszcza wyżej .. poczekajmy na 6,100 to coś ruszy inaczej to kicha ...
Dnia 2023-07-12 o godz. 10:04 ~WarenBuffet napisał(a): > 6 złotych pękło jak zapałka, tutaj coś dobrego się szykuje, myślę, że jedziemy na 9-10 złotych potem przystanek i pendolino zamieni się w TGV i pomkniemy na 15 złotych.
Oferta sprzedaży 60,00 zł już jest. Co prawda - jednej akcji. To się nazywa optymizm.
Drugim Będzinem nie jesteśmy ale z 5% w jeden dzień to jestem bardzo zadowolony :) 6,5 pękło jak bańka mydlana. Kolejny przystanek to 7 złotych. Ciekawe ile wyniesie kurs w dniu publikacji raportu? 7,38 zł ? :)