No a czy było jakieś info w jakiejkolwiek sprawie, dzięki którym kurs rósł? :D To, że ludzie czekali na WZA, a nie na to co na tym WZA ma zostać podjęte, przypomina mi Bruce'a Lee, który tłumaczył swojemu uczniowi, że ktoś wskazuje Ci księżyc w pełni, a Ty patrzysz na palec. :D No to sprzedawajcie, jak się gapicie na palec zamiast na księżyc. Co to kogo obchodzi?
Jakiego nosa,,, o tym bylo wiadomo już wspominał i pisali na grupie.
Poinformował oficjalnie, dobre praktyki SNC. Na bankierze zawsze ludzie są w tyle bo muszą czekać na info. Tu dyskusji nie prowadzi się, za dużo przemadrzałych leszczy. Jedynie smietnik na forum. Takich potem się karmi bzdurami.
Tak jak na np. Softblue src coś o tym wie wisząc na haku zniesmaczony. Tu niema spekuły jak tam co lata robi leszczy za wala, naszczescie
Ziomuś ja na Softcie mam na ten moment dokładnie -1. 66% straty :) a w 2020 zarobiłem tam moje największe pieniądze na GPW. Miałem średnia 32gr jak szło na 2.8
Niestety nie oddałem na górce tylko po 1.85 i to 1/3 pakietu ale i tak było 500%
Teraz pakiet większy i średnia też zacna. 28mln kapitalizacji za spółkę z takimi wynikami? Z takim zatrudnieniem? Z taka ilością gotówki? Z budowanym nowym CBR ds wody i energii? Z udziałami w invention med które buduje wirtualny szpital za 40mln?
Spokojnie. Na jesień zobaczymy gdzie sofcik poleci