• Jest moc Autor: ~Zibikor [46.204.72.*]
    Jest moc, info zarąbiste
  • Re: Jest moc Autor: ~wiatr_zdupy [185.246.208.*]
    Dobre info może być niezłą przesłanką do wykonania znienacka nieprzeciętnie celnego strzału, centralnie w samo kakało.
  • Re: Jest moc Autor: ~Zibikor [46.204.72.*]
    Zapraszam , można strzelać , jak widać tylko czekają na przyjęcie.... Brawo SDS
    Przygotowania, do wykonania znienacka nieprzeciętnie celnego strzału, centralnie w samo kakało, są już prawie na ukończeniu.
  • Re: Jest moc Autor: ~Zibikor [176.221.123.*]
    Cos czuje, że tak tylko do końca tyg może im amunicji zbraknąć, siedzimy czekamy co się będzie działo.
  • Re: Jest moc Autor: ~aaaa [194.9.245.*]
    tutaj nie ma żadnego znaczenia, co się wydarzy do końca tygodnia, bo najważniejsze rzeczy dla spółki będą miały miejsce nie wcześniej niż w 2024 roku. kto tego nie wie, ten się zwyczajnie bawi w spekulację, co na takich walorach sensu większego nie ma.
  • Re: Jest moc Autor: ~Jarosław [194.244.232.*]
    Gratulacje Zibi przesyłam ja Jarosław !!!dobrze ze odkupiles wszystko co sprzedałes
  • Re: Jest moc Autor: ~Zibikor [188.146.114.*]
    Jarosław, dziecko jak sprzedam będziesz wiedzieć, że sprzedałem
  • Re: Jest moc Autor: ~Jarosław [37.225.10.*]
    Pytanie tylko po co sprzedajesz i odkupujesz w tych samych cenach ?BM ma tylko zarobek , jak jesteś przekonany do spółki to ja trzymaj , tak ci radzi Jarosław .
    Kumy .ogłaszam odwrót na z góry upatrzoną rubież w pobliżu latryny i przystępujemy do wykonywania nieprzeciętnie celnych strzałów ,centralnie w samo kakało.
    Dziękuję za sumienne wykonywanie moich wytycznych ,strzały są bardzo celne, tak trzymać, jestem z was dumny.
[x]
SDSOPTIC -2,36% 7,46 2025-10-22 14:10:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.