• To co, zaczyna się osuwać...? Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Od momentu sprzedaży przez prezesa swoich akcji, wyjątkowo ciężko o jakiekolwiek wybicie lub chociaż powrót na właściwe tory - i to pomimo dobrych informacji...
    Mam wrażenie, że nastał okres stagnacji, co spowoduje dalsze osuwanie się kursu.
    Widzicie jakieś czynniki, które mogą świadczyć o tym, że się mylę?
    Żeby była jasność - posiadam duży pakiet (największy z mojego całego portfela) na MMS i życzę wszystkim jak najlepiej. Chcę tylko poznać Wasze opinie. Bez hejtu i złośliwości.

Pozdrawiam!
  • Re: To co, zaczyna się osuwać...? Autor: ~rony90 [188.47.115.*]
    a) najbliższa szansa na zmianę sentymentu to tradycyjnie pierwszy piątek miesiąca i newsletter
    b) średnioterminowo największą szansę na zmianę trendu daje raport za III kw. Teoretycznie był to jeden z najlepszych okresów w historii (niezła sprzedaż Succubusa na PC + fajne wolumeny na konsole + wpływy z KS), ale przyznam, że każdy dotychczasowy raport odkąd jestem na spółce był dla mnie mniejszym lub większym rozczarowaniem
    c) długoterminowo najważniejsze są oczywiście premiery nowych gier, a dodatkowo sentyment może poprawić przejście na głowny rynek (uchwała o przejściu ma być glosowana w tym tygodniu). Wtedy jest szansa, że spółką zainteresują się kolejne fundusze i będą wyceniać ją według perspektyw a nie na zasadzie "sprzedaję, bo prezes sprzedał".
  • Re: To co, zaczyna się osuwać...? Autor: ~Lolek [46.134.97.*]
    Sentyment do tej spółki powinien się poprawić po wakacjach wg mnie, czas halloween będzie nadchodzić, premiera nowej gry Paranoid, zaproponować jakiemuś youtuberowi typu Isamu żeby w nią zagrał, ludzie uwielbiają jak on gra w horrory, zrobi przy okazji dobrą reklamę
[x]
MADMIND 0,47% 1,06 2025-10-20 13:15:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.