Jak kurs nie chce rosnąć to znaczy że będzie spadał coraz niżej, zresztą już widać że wraca na groszówki tu nie idzie zarobić nawet obrotów nie ma będzie perdolniecie w dół kwestia czasu
Piękne zbieranie widać jak na talerzu. 12 baniek kredytu do wykorzystania. "Przedmiotem Umowy jest udzielenie kredytu w kwocie 12.000.000,00 zł. Celem kredytu jest inwestycja polegająca na nabywaniu akcji. ... Umowa Kredytu została uznana za istotną ze względu na to, że stanowi ona instrument zarządzania płynnością finansową, związany ze zwiększeniem skali działalności Emitenta w zakresie realizacji "Strategii działalności inwestycyjnej Spółki KCI S.A. na lata 2019-2030" "
Gdzie ty widzisz zbieranie akcji przy zerowych obrotach, zaledwie pare transakcji dziennie, jak by była taka akcja jak na Będzinie to by było zbieranie
Co dalej z KCI czy czekają nas groszówki czy kurs wzrośnie w najbliższym czasie niektóre spólki lecą po 30 i 40% a tu nic się nie dzieje jakby spółka nie istniała przy takich obrotach może być zmiana notowań na dwa fixingi
Dnia 2023-07-06 o godz. 16:57 ~Bond napisał(a): > Gdzie ty widzisz zbieranie akcji przy zerowych obrotach, zaledwie pare transakcji dziennie, jak by była taka akcja jak na Będzinie to by było zbieranie
Czas na wykorzystanie kredytu mają do 2025. Będą męczyć jak widać bez większego pośpiechu...
Czyli z tego co piszesz można wywnioskować że przez kolejne dwa lata nie będzie wzrostów na KCI bo tak realizowana jest strategia inwestycyjna na kolejne lata a akcjonariusze mogą sprzedać akcje ze stratą albo zamrozić kapitał na lata
Te akcje to porażka GPW, głównego właściciela i akcjonariuszy, dwa grosze w góre dwa grosze w dół i tak w kołko każdego dnia, wycofajcie społkę z giełdy to nie ma dłużej sensu tego ciągnąć
Obstawiałam to w lutym w Las Vegas i to ze słabym skutkiem. Nie jestem jak Adrianek lub dragon, żeby pisać ile to będzie kosztować. Napisałam literalnie, że zacznę sprzedawać przy 2 PLN. Osobiście myśle, że będzie to więcej, ale że mam tego prawie tyle co wczorajszy obrót to muszę sprzedaż rozłożyć na kilka sesji. Pozdrawiam i powodzenia życzę wszystkim.