Dokladnie kurs urusł w ostatnim czasie o 1,5zl i im malo, niech trzymaja kase na rozwoj i niech dalej kurs ladnie rosnie , na dywidende jeszcze bedzie czas
Taka różnica między nami ze ja jestem inwestorem a ty nie wiem kim. Ja inwestuje długoterminowo i dywidenda jest dla mnie ważna. Złotówka umacnia się i wyniki nie będą pewnie tak kolorowe jak wcześniej. Przypomnij ile przychodów jest w PLN???
Boże jacy wy ludzie jesteście żałośni. Wylewacie te żale tutaj na forum, a żaden z was się nie pofatygował, żeby pojechać na WZA. Kris piszesz, że dywidenda jest dla Ciebie ważna to czemu nie pojechałeś na WZA ze swoją propozycją podziału zysku? Taki z Ciebie gruby inwestor, że musiałeś zostać w pracy na etacie? Ludzie trochę więcej optymizmu...
A co to znaczy gruby inwestor? jestem inwestorem, co oznacza ze ruchy jakie są nie robią na mnie wrażenia. Żałosny to jesteś dla mnie ty, piaskownica, byłem ale nie powiem. Tak masz racje, kazdy może jechać ale nie jazdy może.
No masz 100% racji co do ludzi na forum. Inwestycja jak inwestycja. Wywalczyć? Chyba jednak złe określenie. Zapytać pobożnie, da radę 1 grosz, proszę, taką mam narrację. Choć może gdyby nie ten jeden grosz rok wcześniej nie wszedł to do dzisiaj nic by nie było.