Nikt na żadne spadki tutaj nie liczy bo nikomu na takich spadkach (może oprócz Kiszki) nie zależy. Chociaż pewnie jakby spadło do poziomów Kiszki, to Kiszka nie kupi, bo pójdzie po rozum do głowy i nie będzie się żenił z trupem. Za to są tutaj frajerzy powieszeni na 6 zł haku, którzy liczą na wzrosty i to do 10 zł. I to dopiero jest komiczne :)
Ja z powodów problemów rodzinnych ;-) mam obowiązek posprzątać garaż i piwnicę. 2 godzinna wizyta w garażu spowodowała refleksję nad otworzeniem sklepu monopolowego.... ale nie znalazłem niczego co ma 0,65..... ale odkryłem melinę beherowki lemon - w ilości 2 tuzinów, o których /tuzinach/ zapomniałem...... Obecnie rozpoznaję blue barrela czyli łiski z kukurydzy..... W smaku dramatyczne, z lodem lepsze. Ale nie polecam - i jak nie utrzymam tempa, to poleci do spryskiwacza. I to mimo 16 lat lezakowania w garażu
Dnia 2023-10-22 o godz. 12:20 ~oze napisał(a): > To zadne spadki tylko zwykła manipulacja kursem na MIZERNYM wolumenie .... > > Podbije ten wątek jak będziemy przy 1,4zł
Ale przecież to napisałem! Nie ma przecież żadnych spadków, jest przecież tylko zwykła manipulacja kursem na MIZERNYM wolumenie.... ...i tak od ponad 6 złotych.
Oczywiście jak zawsze miałeś rację i dlatego zarobiłeś już tutaj takie miliony.
Dnia 2023-10-22 o godz. 15:08 ~oze napisał(a): > Nie, nie od 6zł > > Akurat przy kursie 4-6zł był NAJWIĘKSZY WOLUMEN :) > > Właśnie wtedy stałem sobie z boku i przyglądałem się jak się tratujecie ... większość z was łykała po 6-6,2 od Vincenta. > > Poniżej 1zł też BYŁ spory wolumen ... ale wtedy to ja od was kupowałem ... po 75 groszy :) > > Natomiast to co dzieje się w ciągu ostatnich tygodni to zwykla korekta na mizernym wolumenie
Bzdury! Wyraźny trend zwyżkowy jest i nie kupowałeś po 0,75 tylko po 0,01 i to 20 milionów akcji! Vincent widział!