dalaczego tak myślisz?
w kazdym razie coś wisi w powietrzu, obroty masakrycznie duże , jakiś deel nastąpił umówiony, pewnie słup skupował i oddał akcyjki dla zleceniodawcy, coś mi się zdaje że wkońcu te akcje skupione umorzą,
ale jazda była by
myślę że trzeba bedzie już kombinować na tą okazję kaskę.
widzę zorro ze ty siedzisz na tej spółce dość długo, więc powiedz mi co się święci tu,
czy jest szansa by spadło do 3,13 do wsparcia?
Siedzę, z przerwami, od ponad 2 lat i krew mnie zalewa bo za wcześnie kupiłem i jestem na dużej stracie (ale saldo 2 letnie mam na ogromnym plusie).
Nie przypuszczałem że zleci poniżej 4.50 zł.
w weekend prześledzę spółeczke, o ile na fixie coś się nie stanie, bo może ktoś coś już wie i moze po sesji pójdzie jakieś info
w każdym razie coś sie szykuje, ale moze jeszcze ktoś będzie chciał się obkupić i stopy bedzie chciał pozrywać,
myślę ze warto obserwować ale bez emocji narazie,
coś wisi w powietrzu to pewne tylko czy to będzie pozytywne ?
zorro , a kiedy WZA ma być najbliższe? czy oni już podali ?
może byś napisał dlaczego jeszcze tych 51% akcji nie umorzyli ?
z grubasza napisz , bo nie mam czsu wszystkiego czytać teraz , gram teraz na innych , szczególnie na immo ,..... lubię jazdę bez trzymanki, byle nie wejść za wcześnie.
niech się ktoś wkońcu weźmie za tą spółkę ,ręce opadają :(
obiecuję że oddam wam ale niech urośnie ze 20%
3 razy uśredniałam zamiast wziąść IMMO miesiąc temu :(((
ręce opadają mi
więc jak masz zamiar brać to bierz i nie rób szumu bo spadnie jeszcZe niżej bo ludziska pomyślą że to nagonka na wzrost.
narazie przynajmniej trzyma się pewnego poziomu całe szczęście bo ktoś wyraźnie dba aby niżej już nie spadło i to przynajmniej jest tu pozytywne bo daje przynajmniej spokojnie spać.
Też myślę że można spokojnie brać bo to promocja i niżej już nie będzie. Dno za nami i to najważniejsze i oby jakieś dobre info się pojawiło to może wkońcu ruszy