• Czy przegląd opcji to jedyna szansa? Autor: ~bal [94.254.188.*]
    Gaming nie wypalił?
  • Re: Czy przegląd opcji to jedyna szansa? Autor: ~Reto [83.28.220.*]
    Szukają inwestora. W drodze dwa tytuły.
  • Re: Czy przegląd opcji to jedyna szansa? Autor: ~owix [5.173.124.*]
    Tylko tyle razy nas zawiedli...
  • Re: Kroplówka Autor: ~Bezlitosny [193.28.84.*]
    Projekty w drodze to bardzo wygodne określenie – niestety typowa mowa-woda.

Szkoda tylko, że ze spółki nie płynie żadne info, czy cokolwiek wyszło z tajemniczej fazy koncepcyjnej. ;)

Jeszcze chwila i może będziemy świadkami narodzin nowego gamingowego rudego.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.185.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kroplówka Autor: ~AtticusFinch [31.61.185.*]
    Typowa woda-mowa Ty to chyba z głębokiej prowincji jesteś co?
    Wracając za to do meritum dyskusji o mojej ulubionej spółce Ovid Works, to kiedy pojawi się info, czy jakikolwiek projekt wyszedł z fazy koncepcyjnej?

Przy okazji, spokojnie Atticus, możesz powstrzymać projekcje swojego położenia życiowego na innych, Nie zazdroszczę i mogę sobie tylko wyobrażać, ile frustracji Ci przysparza. W razie potrzeby zgłoś się do najbliższego ośrodka interwencji kryzysowej.
  • Re: Kroplówka Autor: ~AtticusFinch [89.64.80.*]
    Dziękuję za troskę, zastanawiam się jak to jest, że po blisko roku zaczęła się aktywność na forum i bodaj 70% wpisów jest od Ciebie. Zakładam, że jesteś zainteresowany spółką skoro tak mocno się angażujesz
    Już pisałem, tutejsza ferajna nagania na tego śmiecia bez wstydu po innych forach. Skoro tak reklamuje się spółkę, to chętnie wpadłem na pogaduchy i przegląd. <3

Nie wygląda to dobrze niestety. ;)

Tylko nadal zastanawia mnie, kiedy zarząd przyzna, że jakikolwiek projekt wyszedł z fazy koncepcyjnej? To ważne, zwłaszcza w obliczu przeglądu opcji strategicznych. Ciężko pozyskać inwestora bez faktów w ręku.
  • Re: Kroplówka Autor: ~AtticusFinch [31.61.176.*]
    Co Ty za farmazony piszesz? Od pół roku nikt tu na nic nie nagania, każdy siedzi i czeka spokojnie. Jedynym który cokolwiek piszę jesteś ty. Chyba interesuje Cię papier co?
    Naganianie trwa na forach innych spółek, więc czemu nie mogę się tutaj trochę pobawić? Im częściej będziesz mi odpisywał, tym częściej będę tu wracał – proste, forumowy koleżko.

To napiszesz, kiedy zarząd da info, że projekty wyszły z fazy koncepcyjnej? Tam ktoś w ogóle pracuje jeszcze nad czymś z perspektywą przychodów, czy wszyscy wielcy myśliciele, wizjonerzy i stratedzy?

No skoro tak polecasz, zastanowię się nad grubą pożyczką, żeby wejść w Ovid Works.

https://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/OVI
    https://games-popularity.com/c/700/ovid-

Ojej – tak sobie pomyślałem, że jednak chyba nie będę ryzykował. Hihi. :D
  • Re: Kroplówka Autor: ~wroc [85.72.199.*]
    @Atticus tak on jest z prowincji i dyma małomiasteczkowych leszy WuWuA. wystaw się to też zajrzy ci pod ogon
    Rozumiem frustrację, ale nie zmienia to faktu, że spółka nie ma pieniędzy i rozsądnych argumentów, żeby ktoś jej je dał.

Najwyżej zamiast wyskakiwać teraz, będziecie wyskakiwać po 10 groszy, o ile będą zlecenia po stronie kupna i jakakolwiek przyszłość tego wybitnego biznesu. :D
[x]
OVIDWORKS 0,00% 0,57 2025-11-07 09:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.