Wracając za to do meritum dyskusji o mojej ulubionej spółce Ovid Works, to kiedy pojawi się info, czy jakikolwiek projekt wyszedł z fazy koncepcyjnej?
Przy okazji, spokojnie Atticus, możesz powstrzymać projekcje swojego położenia życiowego na innych, Nie zazdroszczę i mogę sobie tylko wyobrażać, ile frustracji Ci przysparza. W razie potrzeby zgłoś się do najbliższego ośrodka interwencji kryzysowej.
Dziękuję za troskę, zastanawiam się jak to jest, że po blisko roku zaczęła się aktywność na forum i bodaj 70% wpisów jest od Ciebie. Zakładam, że jesteś zainteresowany spółką skoro tak mocno się angażujesz
Już pisałem, tutejsza ferajna nagania na tego śmiecia bez wstydu po innych forach. Skoro tak reklamuje się spółkę, to chętnie wpadłem na pogaduchy i przegląd. <3
Nie wygląda to dobrze niestety. ;)
Tylko nadal zastanawia mnie, kiedy zarząd przyzna, że jakikolwiek projekt wyszedł z fazy koncepcyjnej? To ważne, zwłaszcza w obliczu przeglądu opcji strategicznych. Ciężko pozyskać inwestora bez faktów w ręku.
Co Ty za farmazony piszesz? Od pół roku nikt tu na nic nie nagania, każdy siedzi i czeka spokojnie. Jedynym który cokolwiek piszę jesteś ty. Chyba interesuje Cię papier co?
Naganianie trwa na forach innych spółek, więc czemu nie mogę się tutaj trochę pobawić? Im częściej będziesz mi odpisywał, tym częściej będę tu wracał – proste, forumowy koleżko.
To napiszesz, kiedy zarząd da info, że projekty wyszły z fazy koncepcyjnej? Tam ktoś w ogóle pracuje jeszcze nad czymś z perspektywą przychodów, czy wszyscy wielcy myśliciele, wizjonerzy i stratedzy?
No skoro tak polecasz, zastanowię się nad grubą pożyczką, żeby wejść w Ovid Works.
Rozumiem frustrację, ale nie zmienia to faktu, że spółka nie ma pieniędzy i rozsądnych argumentów, żeby ktoś jej je dał.
Najwyżej zamiast wyskakiwać teraz, będziecie wyskakiwać po 10 groszy, o ile będą zlecenia po stronie kupna i jakakolwiek przyszłość tego wybitnego biznesu. :D