• Bez satysfakcji Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Wczoraj pisałem. Rano podbitka i zjazd. To taki papier. Kilkanaście milionów akcji poszło w nowe ręce be żadnego infa. Jak łatwo można niektórymi manipulować.
  • Re: Bez satysfakcji Autor: ~Lauri [83.7.60.*]
    Bo gdy na forum naganiają i mega entuzjazm to chyba trzeba sprzedawać. Zauważyłem taką tendencję. Sprzedałem dzisiaj 60tys, ale odkupilem niżej.
  • Re: Bez satysfakcji Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    I bardzo dobrze. Gdzie jest ta trójca z rana, która tak naganiała? Bzdury pisał w trzech osobach pod jednym IP:) Już go nie ma?:) Sławek się odezwał:))) ale chyba w złym momencie, bo jeszcze na sporym plusie. Spadło i też już go nie ma:) Tylko drażnią i wypisują bzdury. Kręć kółka Lauri. Tylko do przodu:) Na razie ten papier tylko do tego się nadaje.
  • Re: Bez satysfakcji Autor: ~Lauri [83.7.60.*]
    Na ostatnich podbitkach chciałem robić kółka i się przejechałem xD Cały gdzieś tam z tyłu głowy mam wiarę, że może będzie tutaj te 30 groszy. Tylko kiedy... Wartość pieniądza ciągle spada, więc też besensu. Nagony znikną wraz ze spadkiem kursu obrotów :)
  • Re: Bez satysfakcji Autor: ~Andy72 [185.56.247.*]
    Cześć ja też dziś sprzedałem i odkupiłem oczywiście tak delikatnie bo jakby mi kurs uciekł to żeby nie było żalu też wcześniej nie robiłem kólek, dokupiłem jeszcze Y miłego weekendu
  • Re: Bez satysfakcji Autor: ~Ixi [5.173.118.*]
    Ja też dzisiaj sprzedałem po 9,3 100tys i nie odkupiłem ale odkupie w poniedziałek bo lubię zaokrąglone sumy
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.