Q2 się kończy i jedyne co Pawluka ratuje to zakończenie inwestycji w gminie Łęczyca. Zgodnie ze złożoną przeze mnie deklaracją brak wyraźnej poprawy wyników spółki w okresie Q2 2023 spowoduje złożenie doniesienia do prokuratury z tytułu działania na szkodę spółki. Pan Maciej Pawluk już wystarczająco skompromitował swój wizerunek poprzez publikacje płaczliwych postów jak i dementowanie forumowych doniesień o działalności operacyjnej spółki, które były prawdziwe.
Sam człowiek ma wiedzę na temat rynku i produktu i jeśli naprawdę zdecydował utopić AQT to jedynie co mu pozostanie w życiu to bycie popychadłem "inwestorów" ponieważ nikt poważnie nie będzie go traktował.
Pawluk to agent GRU ma za zadnie rozwalić Aquatech i zdestabilizować polską giełdę. Babina steruje wszystkim z Dubaju i to on stoi za zakupem lotosu i chce przejąć Orlen. Trzeb uważać.
Nie wierzę, że obniżenie wyników jest przypadkowe, jest w tym jakiś cel. Po co miałby uwalać kurs skoro sam ma akcje, normalnie to by go karaś usunął. Musi być jakieś drugie dno.
Łęczyca jest nieskończona. Gmina ma nadzieję że montaże skończą się w tym miesiącu, ale dolicz czas na odbiory. Rozliczenie będzie w lipcu w najlepszym razie. Spolka nie ma już działki, nie ma maszyn do produkcji, pracowników. Prezes ma w tle rozłożenie saplinga i pełną wiedzę od początku o rozwiązaniu umowy o dofinansowanie (ukrywał to). Zaraz (lub za rok, co za różnica) będzie nakaz zwrotu dofinansowania i odsetek (4 miliony w plecy). Pieniądze z działki wziął kraś. Wiele rzeczy za paznokciami ma nasz prezes. Poprawa wyników? Czemu jakos nikt nie pyta dlaczego kwartalne sprawozdania nie są już audytowane (przeciez obiecał rok temu?). Emisja akcji serii D? Emisja akcji serii E pewnie będzie z naiadcoin - na LI maciej bardzo ich zachwala. Kompensata pożyczek Carom-Aqt? Ujemne marże na produkcji o sprzedaży (minus 8% co najmniej), nie ma pieniędzy na produkcję, rozliczanie się w barterze za sprzedaz maszyny? Utrata patentów jakie spółka posiadała? (Wszystkie patenty zostały utracone i nie wrócą), spółka na Cyprze to tylko pokrywka. Ptaki śpiewają że prezes od dłuższego czasu ma spółkę w dubaju. I podobno duzo papierów schowanych jeszcze w szafie (obok trupów).
Nigdzie się nie wybieram, nikt mnie nie odwoła, ja tu rozdaje karty, przestańcie farmazonić, bo się zdenerwuje. Teraz macie mnie przeprosić i to szybko. I minimum kilka postów pozytywnych o mnie. Żarty się skończyły.