• Dziwna spółka Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Tyle tu jestem od debiutu więc zaliczyłem wzrosty i spadki. Ale nadal nie mogę zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Dwa dni temu szaleństwo prawie walka o akcje albo chociaż tak to wyglądało a dziś zbijanie i wracamy pod 2pln. Po co robić takie szopki czy ktoś może mi to wyjaśnić
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Gru [46.204.76.*]
    Będą dobre wieści kto wie ten się nabrał po dobrej cenie a dziś paru kupiło paru sprzedało ,w tamtym roku było podobnie tuż przed dobrymi wieściami dużo kupujących nagle znikąd ale miało to swój powód
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Gru [46.204.72.*]
    Będą dobre wieści kto wie ten się nabrał po dobrej cenie a dziś paru kupiło paru sprzedało ,w tamtym roku było podobnie tuż przed dobrymi wieściami dużo kupujących nagle znikąd ale miało to swój powód ,ja siedzę bo przy dobrej sesji to może polecieć 50% na niedużych obrotach
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Zgadzam się. Tu jak ruszy ale tak na serio bez sztucznego popytu i podaży to wzrośnie o 30&50% na dużo mniejszym wolumenie niż było to ostatnio przy wzroście. Tu serio nie ma akcji wolnych stoją tylko jakieś blokady itp. Tylko potrzebujemy impulsu
    Czuje że struna się napina jak guma w majtkach i zaraz strzeli w górę
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Eco [31.0.85.*]
    Chcą wyrwać akcje, a nie mogą. Kręcą w jedną i drugą w nadziei, że oddadzą, a tu klops. Myślę, że Ci co mają akcje są świadomi co posiadają i na tak absurdalnie niskich poziomach nie oddadzą.
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Zzz [195.88.115.*]
    Ludzie siedzą na hakach i tyle w temacie
    Spółeczka łatwa pod manipulacje
    Po debiucie sztucznie pompowana, później był zjazd w ciągu tygodnia.
    Naiwni uwierzyli w bajki pani prezes. W tym segmencie jest wielu mocniejszych graczy, dodatkowo zagraniczne firmy z dużo większym doświadczeniem.
    Teraz znowu ktoś wyczuł okazje i zrobi sztuczną podbitkę, wiedząc który przetarg dostaną do realizacji.
    W tym segmencie ? Wymieniam panie
    Wymieniaj
  • Re: Dziwna spółka Autor: sartan [83.238.132.*]
    Dnia 2023-06-23 o godz. 15:30 ~Zzz napisał(a):
    > Ludzie siedzą na hakach i tyle w temacie
    > > Spółeczka łatwa pod manipulacje
    > > Po debiucie sztucznie pompowana, później był zjazd w ciągu tygodnia.
    > > Naiwni uwierzyli w bajki pani prezes. W tym segmencie jest wielu mocniejszych graczy, dodatkowo zagraniczne firmy z dużo większym doświadczeniem.
    > > Teraz znowu ktoś wyczuł okazje i zrobi sztuczną podbitkę, wiedząc który przetarg dostaną do realizacji.

Hmm, masz na myśli konkretny segment?
    - Projektowanie i nadzór nad inwestycjami remontowo budowlanymi
    - PropTech

W pierwszym tak, ale drugi segment to raczkuje w PL i nie ma lepszej firmy od ECT.
    Przypominam, że spółka wraz z prezes aktywnie działa w PropTech Foundation w PL.
    Także nie pisz tutaj farmazonów bo po rocznej stagnacji na kursie zostali już tylko akcjonariusze, którzy dobierają spokojnie i nie sprzedadzą akcji w tej czy nawet niższej cenie.

Ostatnie czyszczenie rury było po raporcie.
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Gru [46.204.108.*]
    Zgadzam się, może być już tylko lepiej
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~rb [178.21.154.*]
    Mogło być też tak, ze ktoś chciał wyjść ze spółki i zrobił ruch. Przy tak małych obrotach to czasem jedyna, choć ryzykowna, opcja.
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~tofik [178.36.60.*]
    buchaaaaaaaa gdzie wyniki ile zysku
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Edd [46.205.212.*]
    200tys zł jednego dnia jak ostatnio to nie małe obroty
    Jajca jak berety. Jakby nie chodziło tu o realna kasę to siadać brać popcorn i oglądać te bzdury na kursie
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    Do raportu za 3Q tak będzie chyba że będzie jakaś umowa a to zmieni wszystko .
  • Re: Dziwna spółka Autor: ~nowicjusz74 [31.61.246.*]
    "Tak będzie chyba że będzie "
    Dobre!
    Tryb ultraprzypuszczajacy
    A jak napisze że będzie chyba, że nie będzie
    Tak samo zabawne
    Niezle analizy tu śmigają
[x]
ECO5TECH -5,19% 1,46 2025-09-26 16:46:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe