Myślę, że to najmniej odpowiedni czas. Tu sporo zniechęconych długo trzymało kasę w akcjach i teraz sprzedają gdy pojawiła się okazja. To jest uważam te 90%, którzy są dawcami kapitału dla 10%, którzy zarabiają. Polimery warte 8 mld, kapitalizacja Polic 1,6mld, nie wiem jaki udział mają Police w polimerach ale jaki by nie był kapitalizacja 1,6mld staje się śmiesznie niska, 25/akcję należy się jak psu buda, gdy polimery wygenerują solidne zyski będzie znacznie więcej.
ale biorąc pod uwagę, że ATT mają 62,86% udziałów w PCE to dzięki PCE mają jeszcze pośrednio około 22% udziałów (0,344*0,6286) czyli w sumie ATT ma około 56% udziałów w Polimerach
Police za to mają niski a raczej prawie nie mają ff, jeżeli drobni niecierpliwi się wyprzedadzą a ja do takich się zaliczam i już kilka razy byłem o krok, może być bardzo dobrze na kursie w krótkim czasie i może zdążę się przesiąść na att w odpowiednim czasie. Att ma też 96% Puław, które mają ostatnio złą prasę, stały się polityczną gierką z powodu złych wyników i niepewnej przyszłości, bardzo ciążą na kursie ATT, tak mi się przynajmniej wydaje.