Pisałem już kilka razy ale gdzieś to umyka. W przyszłym roku kurs zejdzie na 40 zł. Założyłem żeby łatwiej było mi za rok odnaleźć i napisać; a nie mówiłem ?
Tak może być, ale też warto napisać, że w międzyczasie zarobiło się tutaj w przedziale 100-200% UP :))) Jeżeli ty tylko jesteś tutaj dla satysfakcji "a nie mówiłem", to zmień swoje zainteresowania......chłe chłe chłe
Gdybym miał coś z głową nie tak, pisałbym na forum np chłe, chłe chłe. Skoro nie piszę, znaczy że jest ok. Ale czekaj... u Ciebie w postach... przykro mi :( ,mam nadzieję że nie cierpisz....
To ile można było zarobić ledwie w rok czasu na NCL?
Jeżeli nie masz pojęcia o tym o czym piszę, to najpewniej nie masz pojęcia o giełdzie i mechanizmach nią sterującymi, a to oznacza, że jesteś jakiś przypadkowy wypłosz, co pojawił się tutaj trzy miesiące temu w wyniku nagłych wzrostów na spółce....chłe chłe chłe
Wracaj do przedszkola, pobawić się zabawkami w piaskownicy, tam nie trzeba umieć rachować....chłe chłe chłe
A samo "chłe chłe chłe" bo taki tu panuje obyczaj, ale tak jak napisałem, jesteś z przypadku, więc nie wiesz co tu się wypisuje i wyrabia.......a udajesz jakiegoś znawcę tematu, no cóż, nie jesteś nim......pogódź się z tym :))