Dnia 2023-06-23 o godz. 11:27 ~Oley53 napisał(a): > Dobrze, że jest ktoś kto studzi rozpalone emocje na których grają cwaniacy-oprócz emocji jeszcze bardziej potrzebna jest WIEDZA.
Spokojnie nikt tego nie czyta i nie kieruje się tymi wypocinami przy zakupie akcji... Zejdźcie na ziemie....
Dnia 2023-06-23 o godz. 11:43 ~czujny napisał(a): > No to jaka cena tego filamentu? Wiesz, czy tylko tak bełkoczesz, żeby wprowadzać ludzi w błąd(to jest karalne)?
Karalne jest, że cena jest wysoka?? Weź zejdź na ziemię.... Jak chcesz kupić to kup i nie marudź i nie czekaj na okazję....Trzeba było kupować wcześniej a nie teraz wszystkim obrzydzać.... Nikt tego nie czyta zrozum to....Swoimi wypocinami nie spowodujesz spadku kurs, żeby Jaśnie Pan kupił najlepeiej po 5 groszy....
Dziecko jesteś tu od wczoraj, a ja dwóch lat. Nastukałeś tu więcej postów w dwa dni niż ja w dwa lata:) Jeśli ktoś zadaje ci pytanie w temacie, który założyłeś to odpowiedz, a nie kasuj posta. Chcę ci tylko pokazać, że bezczelnie kłamiesz i wprowadzasz w błąd. Jeszcze raz. Jaka jest cena filamentu na giełdach?
Dnia 2023-06-23 o godz. 12:06 ~czujny napisał(a): > Dziecko jesteś tu od wczoraj, a ja dwóch lat. Nastukałeś tu więcej postów w dwa dni niż ja w dwa lata:) Jeśli ktoś zadaje ci pytanie w temacie, który założyłeś to odpowiedz, a nie kasuj posta. Chcę ci tylko pokazać, że bezczelnie kłamiesz i wprowadzasz w błąd. Jeszcze raz. Jaka jest cena filamentu na giełdach?
Dziecko, aj tu byłem wcześniej niż Ty....Więc po co ta dyskusja......Na giełdzie nie handluje się filamentem....handlują nimi firmy....Nie frustruj się już bo Ci żyłka pęknie......
Kto założył temat "Ceny filamentu biją rekordy na giełdach" ? Odpowiedz na proste pytanie. Jaka jest ta cena? Gubisz się dziecko w tym prymitywnym trollingu.
Nie chce mi się z Tobą gadać....zacytuję klasyka...
A poniżej INFO ze strony Polymertech ....To Ty wprowadzasz ludzi w błąd pisząc, że wyprodukowali "0" co jak widać poniżej nie jest prawdą....Oj kłamczuszku....
Jeśli będą się trzymać tego co pisali wcześniej... czyli produkcji 80 ton miesięcznie to 960 ton rocznie = 960 000 kg. Filament w sklepach sprzedawany jest od 100 PLN do nawet ponad 200 PLN za 1 kg........Nic dodać nic ująć.....
Przez dwa lata mają 2mln ton na hałdzie? Gruuuuubo. W tym ESPI Laurena jest słowo klucz. "DO" Do 80 ton. Na razie jest "0" Dawna temu już tutaj zwróciłem uwagę na ten haczyk:)
Dnia 2023-06-23 o godz. 12:48 ~czujny napisał(a): > Przez dwa lata mają 2mln ton na hałdzie? Gruuuuubo. W tym ESPI Laurena jest słowo klucz. "DO" Do 80 ton. Na razie jest "0" Dawna temu już tutaj zwróciłem uwagę na ten haczyk:)
Info na Facebooku jest z maja 2023.....Nie czepiałbym się... Ciężko im to szło, ale teraz pisza ze ruszyli z masową produkcją....Czekamy na INFA w ESPI.....
Dnia 2023-06-23 o godz. 13:15 ~czujny napisał(a): > Mają na Facebooku jakieś zdjęcia z wczasów albo grilla? Możesz tu wkleić. Wartość informacji będzie na tym samym poziomie
Czy Ty nie możesz tego zrozumieć, że jeśli nie byli połączeni z Laurenem to nie mieli dostępu do ESPI???? Jedynie mógł komunikować Yoshi..... Polymertech wcześniej nie był spółką giełdową i nie miał dostępu do ESPI gdzie publikują infa spółki giełdowe... Czego jeszcze nie rozumiesz?????
Już mówiłem, że piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia. Rozumiem to. Jesteś tu pierwszy albo drugi dzień. Trudno ogarnąć temat. Info o produkcji "DO" 80 miesięcznie było w ESPI Laurena, kiedy nie byli jeszcze oficjalnie połączeni. Od tamtej pory cisza. Lauren w swojej historii już nie raz w ESPI rzucił jakiś temat i na tym się sprawa kończyła, ale skąd ty możesz o tym wiedzieć. Ty szukaj wiadomości na fejsie, a ja będę jednak czekał na ESPI