• Compremum i Orlen Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Jakie powiązania ma Compremum z Orlenem?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.237.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Compremum i Orlen Autor: ~Bin [89.77.195.*]
    Misiu nie pajacuj bo wiadomo o co chodzi ...
  • Re: Compremum i Orlen Autor: ~Drago [91.237.85.*]
    O już Jestem Misiem,Bonus:) nie ma takiej rzeczy którą można napisać na forum zeby odebrać Wam tytuł pajaców:)Jesteście już legendami:) ale Bin nie misiuj mi tutaj tylko rzetelna analiza co w trawie piszczy napisz proszę Ty Jesteś w tej grupie międzynarodowy od spraw zagranicznych Singapur itp, nie wiem jak Was selekcjonowano stawiam że może potrafisz mówić w innym języku niż polski:)dobra a teraz na poważnie napisz o kolejnych aferach! Wielu na forum na to czeka, pamiętaj nie rezygnuj bo masz misję do spełnienia:)
    Binuś co taki cichutki? Masz te newsy Ty i Arturek:)....nadal czekamy:)
    Misiu piszę co chce i kiedy chce, na pewno nie Twoich warunkach.
    Wow:)niezły Jesteś Binuś:)ale wątek zalozyliście:) napisz to ..na swoich warunkach,, i oczywiście kiedy będziesz chciał:):):)Wszyscy czekamy....
    No a Ty waruj :)
    Binuś zrobił się niegrzeczny:)nic w Singapurze nie mówili o Compremum?:) Czyli jednak podejrzewałem że w tym wątku nie będzie informacji ale już jutro nowe rewelacje:) Binuś a zegar tyka:):)
    Draguś tyka to niezmiennie kurs w dół. Hahaha
    Ps. Nazwa twojego nicka to od tego co zażywasz ?
    Binuś kurs akcji nie może tykać w dół....może spadać np:) rozumiem jednak że jesteś w komórce międzynarodowej to możesz za naszym językiem nie nadążać :) co do nicka Wow Binuś jak ładnie się pobawiłeś ...takie językowe gry:) rozumiem że Twój nick Bin opisuje Twoja osobę jako....kosz na śmieci? W sumie to rozumiem ....to taka metafora, Jesteś jak ten kosz do którego twoi mocodawcy wrzucają wszystkie śmieci.....:):) To faktycznie ma sens Binuś:)nasz Ty pojemniku:) na nieskończone afery wokół Compremum:)
  • Re: Compremum i Orlen Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dnia 2023-06-22 o godz. 21:38 ~Drago napisał(a):
    > Binuś co taki cichutki? Masz te newsy Ty i Arturek:)....nadal czekamy:)

Trochę tego jest i to wcale nie jest śmieszne.

Zaczniemy od tego słupa Piotra Regulskiego, który jest w  w kilku spółkach Fojta i Szymańskiego (Pałac na Opieszynie, Faradise Energy, Axe Promotion itd, każdy może sobie sprawdzić). Nic w tym nie byłoby dziwnego, gdyby nie to, że od 20 marca jest członkiem RN Gas Storage, spółki zależnej Orlen, który jest również właścicielem Solino.

Piotr Regulski jest na 27 miejscu listy tłustych kotów PIS.

https://www.rp.pl/polityka/art8871-psl-zaprezentowal-liste-357-tlustych-kotow-z-pis-w-spolkach-skarbu-panstwa

Podobnie wygląda sytuacja z tłustym kotem PIS Radosławem Załozińskim. Poniżej link: film 2 min:49 s

https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/platforma-rozlicza-pis-z-nepotyzmu-rozwinela-rolke-tlustych-kotow-7187001

Faktycznie gruba afera!masz mocne materiały Artur!:) Ale może z drugiej strony to dobrze że oni się tak znają...wiesz pisaliscie że Compremum nie płaci za paliwo Orlenowi, plus afera hot dogów no to jak się tak dobrze znają to może odpuszcza to paliwo? Jak myślisz Artur , może kosz tfu tzn Binuś jakas analizę napisze? Ale Artur jak myślisz źle to czy dobrze? Odpuszcza to paliwo?
  • Re: Compremum i Orlen Autor: zakar [37.47.114.*]
    Hahaha
    Orlen nie odpuści Fojtowi jak również Szymański. Zostanie w samych skarpetach.
    Jedynie Tamara zrobi mu happy end i biały proszek.
    Artur on podał adres Poznań ul. Mazowiecka 42 dla Suchowa. Przyjedzie Suchow to i skarpetek go pozbawi.
    Trochę się obawiam, ale jak musi się obawiać mecenas?
    No cóż taki los, jak Szymański naciął ludzi na kasę, to nie dziwne, że mecenas z Ukrainy mu teraz nie odpuści.
    A co nas tu obchodzi wasz wiceprezes Szymański i prezes Wiśniewski z PBG oraz wdowa po prezesie poszukująca pieniędzy z ich przestępstw na Ukrainie idźcie na forum PBG
    Fojt też Cię nie interesuje? A robi biznesy z Szymańskim.
    Bin nie chce mi się kolejny raz pisać tego samego. Szkoda czasu pogadaj z Braćmi Adamczyk wszystko Ci wyjaśnia jak już dziełami pożyczek w 2019r i czy Szymański je spłacił, mnie to nie interesuje.
    Binuś Artus co z Wami wątek macie Compremum i Orlen, a tutaj znów mecenas , Ukraina itp, chłopaki weźcie się w garść bo jeszcze ludzie będą się z Was śmiać, a tutaj robicie naprawdę poważna prace społecznie! Także dawać te newsy bo podobno w Orlenie wzbudziliscie zainteresowanie, także pisać panowie na temat! Oczywiście Binusiu vel kosz na odpadki:) na Twoich zasadach!zawsze:)
  • Re: Compremum i Orlen Autor: ~Bin [188.146.120.*]
    Draguś no co mokro w majtach u Szymańskiego na przyjazd Suchowa.
  • Re: Compremum i Orlen Autor: ~Bin [188.146.120.*]
    Ps. Draguś w woli wyjaśnienia z binem to nie chodzi o kosz ale widzę, że buta nie pozwala tego zauważyć. Pomyśl trochę ....
    Binuś piszcie o aferach z Orlenem, zakładacie wątek to napiszcie cokolwiek na temat, ja jestem tylko skromnym akcjonariuszem, nie mam pojęcia o co chodzi z Szymańskim Duchowej itp Ty masz tam ogromną wiedzę ale jak zakładacie wątek z Orlenem to coś na temat napiszcie chyba....nie zakładacie wątków bez przemyślenia żeby tylko pisać, to nie Wasz styl:)a zegar tyka.....:):):)także ten załóż wątek mokro w majtkach, wątek słuchanow Szymański itp i tam opisuj kolejne afery ale tutaj konkretnie proszę myślę w imieniu akcjonariuszy o aferę z Orlenem, śmiało Binuś jesteś w stanie napisać na temat, dasz radę Binuś:)
  • Re: Compremum i Orlen Autor: zakar [31.60.87.*]
    Drago oni ten wątek założyli chyba samodzielnie nie mieli do tego żadnych wytycznych więc wątek kuleje i od tygodnia na nim cisza czyżby afery hot-dogowe to jest to co chodziło zleceniodawcy ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.237.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Compremum i Orlen Autor: ~Akcjonariusz [77.65.2.*]
    A Gracz i jego opowieści o magazynach ciepła jak tam ?
    Dnia 2023-06-23 o godz. 12:10 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > A Gracz i jego opowieści o magazynach ciepła jak tam ?

Wszystko ukaże się w kolejnej odsłonie "Władcy pierścieni"
  • Re: Compremum i Orlen Autor: ~Akcjonariusz [77.65.2.*]
    Czyli ?
    Dnia 2023-06-23 o godz. 12:38 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Czyli ?

Po prostu Science fiction. Tyle w temacie.
[x]
COMPREMUM -2,78% 0,91 2025-09-23 12:56:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.